valve-steam-euro-jako-dollar
Novinka Valve Steam: euro jako dollar!

Valve Steam: euro jako dollar!

FidoUncle

FidoUncle

22. 12. 2008 00:00 39

V českém pohraničí bylo ještě několik let po revoluci nepěkným zvykem udávat ceny dvojmo. Jednu pro čechy a druhou, samozřejmě vyšší, pro cizince. Valve má pro nás podobné překvapení.

Reklama

“We're all living in America...” zpívá německá skupina Rammstein. Faktu, že to není zdaleka pravda se právě snaží využít herní společnost Valve na svém prodejním portálu Steam. Ta nyní sjednotila ceny. Ovšem ne podle kurzu, ale pouze číselně. A tak, chcete-li si přes Steam koupit hru, která v USA stojí 49,99USD, a jste z Evropy, vyjde vás ta samá hra také na 49,99, ale Euro nebo Liber, máte-li svou domovinu ve spojeném království.

Valve Steam: euro jako dollar!
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak jistě víte, kurz EUR/USD ani GBP/USD rozhodně není 1USD=1EUR=1GBP a tak na kontinentálních evropanech vydělá Valve ještě 25% kurzového bonusu navíc. Na Steam se již vytvořila protestní skupina. Bude-li však mít nějaký vliv, to se teprve uvidí.

Takže než si koupíte svou novou hru přes Steam, radši se podívejte na cenu v domácích obchodech. Rozdíl by nemusel být zdaleka zanedbatelný.

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama