ViewSonic pošle do prodeje nové herní monitory ELITE
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka ViewSonic pošle do prodeje nové herní monitory ELITE

ViewSonic pošle do prodeje nové herní monitory ELITE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 8. 2021 14:35

Společnost ViewSonic představila novou kolekci 32palcových monitorů, které disponují funkcemi a technologiemi zaměřenými přímo na hráče.

Reklama

ELITE XG320Q je vybaven 2K (2 560 × 1 440 px) Fast IPS displejem, certifikací DisplayHDR 600 a technologií Quantum Dot pro přesné barvy a výnikající kontrast i při zapnutém LED podsvícení. Použití panel podporuje 99 % barevného spektra Adobe RGB a dále nechybí NVIDIA G-Sync, vysoká obnovovací frekvence 175 Hz či nízká doba odezvy 0,5 ms. K parádnímu hernímu zážitku přispívá i technologie PureXP Motion Blur Reduction redukující zpoždění na vstupu a eliminující zdvojení nebo zadrhávání obrazu.

ViewSonic ELITE
i Zdroj: PCTuning.cz
ViewSonic ELITE


32palcový 4K (3 840 × 2 160 px) monitor ELITE XG320U byl navržen speciálně pro herní konzole nové generace, jako jsou Xbox Series X a PlayStation 5. Disponuje totiž jednokabelovým připojením HDMI 2.1 a kromě toho se pyšní také 99% barevným pokrytím Adobe a rychlou obnovovací frekvencí 150 Hz. Ostudu si pak neutrhne ani podporou technologií AMD FreeSync Premium Pro, PureXP Motion Blur Reduction, Vesa DisplayHDR 600 a dobou odezvy 1 ms.

Špičkovým modelem řady je ELITE XG321UG s rozlišením 3 840 × 2 160 px a technologií miniLED. O podsvícení se tady stará 1152 nezávislých LED zón, které zajišťují tu nejjasnější bílou a nejtmavší černou barvu. Mezi přednosti tohoto modelu se řadí i špičkový jas 1 400 nitů, technologie Nvidia G-Sync Ultimate nebo analyzátor Reflex Latency Analyzer, které v kombinaci s 144Hz obnovovací frekvencí zajistí nízkou latenci bez sekání. Nepřekvapí ani 10bitové barvy či zobrazení 99 % barevného gamutu Adobe RGB.

Nové monitory se dostanou do prodeje v následujících týdnech. Na doporučené ceny si však ještě musíme počkat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama