x58-s-cipem-nf200
Novinka X58 s čipem NF200

X58 s čipem NF200

Michal Mitrega

Michal Mitrega

11. 1. 2009 00:00 21

Nová základní deska společnosti EVGA pro procesory Intel Core i7 má za cíl zaujmout overclockery a vyznavače maximálního výkonu.

Reklama

EVGA X58 Classified především umožňuje plně využít triple-SLI režim s 16 linkami a připojit doprovodnou kartu na výpočty fyziky. A co víc, nad čtyřmi PCI-E x16 sloty najdete jeden PCI-E x1 na zvukovou kartu. Pomocí jumperů navíc můžete vyřadit jakoukoliv kartu z provozu bez jejího vyjmutí - chytré zlepšení na zkoušení pořádného přetaktování.

X58 s čipem NF200
i Zdroj: PCTuning.cz

Napájení procesoru bylo kompletně předěláno pro zajištění co nejstabilnějšího napájení. Najdete tu ty nejkvalitnější nízké ESR a ESL kondenzátory. Samotný CPU socket používá třikrát tolik zlata v pinech pro snížení odporu procházejícího proudu.

X58 s čipem NF200
i Zdroj: PCTuning.cz

S šesti DDR3 sloty pro až 24GB paměti v triple-channel režimu, 10-fázovým nápajením, jedním eSATA a devíti SATA-II porty a veškerou výbavou pro vyznavače přetaktování bude X58 Classified jednou z nejlepších základních desek pro Core i7 vůbec. Do obchodů by tento skvost měl dorazit během příštího měsíce.

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama