XPG ukázala herní DDR5 paměti LANCER
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka XPG ukázala herní DDR5 paměti LANCER

XPG ukázala herní DDR5 paměti LANCER

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 10. 2021 11:36

Herní značka XPG představuje paměťový modul XPG LANCER DDR5, který dosahuje vysokých frekvencí. Navíc je vybaven i obvodem PMIC (Power Management Integrated Circuit) a ECC (Error Correcting Code) pro vyšší výkon a stabilitu. LANCER se dodává s kapacitou 16 GB.

Reklama

XPG LANCER dosahují frekvencí až 5 200 MT/s a přináší výrazné zvýšení výkonu pro hraní her a přetaktování. Díky ECC dokáže modul automaticky opravovat chyby v reálném čase. Kromě toho EEC poskytuje také vyšší stabilitu a spolehlivost.

Dle výrobce je paměť ideální pro náročné hráče a overclockery. Díky podpoře technologie Intel XMP 3.0 mohou uživatelé snadno dosáhnout přetaktování bez nutnosti vstupu do BIOSu. Není tedy třeba opakovaně nastavovat a dolaďovat parametry přetaktování.

XPG LANCER DDR5 | foto: XPG
i Zdroj: PCTuning.cz
XPG LANCER DDR5 | foto: XPG

XPG LANCER je také vybaven přizpůsobitelným osvětlením RGB. Uživatelé si mohou vybrat mezi různými efekty (statický, dechový a kometový) nebo synchronizovat světla s oblíbenými skladbami prostřednictvím hudebního režimu. To vše lze provést prostřednictvím softwaru pro ovládání RGB osvětlení od všech hlavních značek základních desek.

Cena

Paměti DDR5 řady XPG LANCER budou k dispozici v sadě s rychlostí 5 200MT/s a 16 GB jednokanálovou a dvoukanálovou sadou. Brzy vyjde i verze 6 000MT/s.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama