a4tech-uvedl-dvojici-hernich-periferii
Novinka A4Tech uvedl dvojici herních periferií

A4Tech uvedl dvojici herních periferií

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

11. 4. 2012 10:00 8

Taiwanská firma A4Tech, která vždy nabízela za málo peněz hodně muziky a vždy trochu jinak než konkurence, předvedla speciální verze své herní myši a klávesnice pro japonský trh.

Reklama

Nově uvedená myš má název F3-JP a je určena pouze pro pravoruké hráče. Je vybavena celkem sedmi tlačítky, přičemž dvě z nich slouží pro nastavení myši. Jedno provádí změnu rozlišení optického senzoru (100 - 3000 DPI) a to druhé přepíná makra. F3-JP má totiž v sobě integrovanou paměť, která je muže uchovávat. Myš má rozměry 70 x 100 x 40 mm a její váha je 130 g.

A4Tech uvedl dvojici herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak vidíte na obrázku, myš je černá, s motivy průstřelů, a má zlaté lemování. Po stranách má grip pro lepší uchycení. Nová A4Tech myš je k dostání za $49.

Klávesnice se jmenuje X7-G800V-JP a na první pohled zaujme křiklavou červenou na kurzorových a WSAD klávesách. Ty pro jistotu nemají ani žádný popisek. Klávesnice oplývá technologií NKRO, což znamená že můžete naráz zmáčknout více tlačítek a X7 se nezasekne. V tomto případě je možné naráz zmáčknout osm kláves. Klávesnice má také 15 makro tlačítek, ale chybí číslo osm.

A4Tech uvedl dvojici herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz

Klávesnice která je voděodolná má velikost 205 x 510 x 30 mm a váží kolem jednoho kilogramu. Její cena je $45.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama