adobe-vydalo-mobilni-flash-pro-android-4-0-ics
Novinka Adobe vydalo mobilní Flash pro Android 4.0 ICS

Adobe vydalo mobilní Flash pro Android 4.0 ICS

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

18. 12. 2011 09:00 5

Jak softwarová společnost slíbila, tak také učinila. Flash verze 11.1 s podporou Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich je k dispozici v Marketu.

Reklama

Nedávno jsme vás infromovali o tom, že mobilní verze Flash Playeru má na káhánku a Adobe plánuje ukončit jeho vývoj. Časem tomu tak možná bude, ale než dojde k dostatečnému rozšíření a podpoře HTML 5, tak si nějakou dobu počkáme. Softwarová společnost Flash vyvíjí dále a nejnovější verze dorazila i na novou verzi Androidu 4.0 ICS.

Adobe vydalo mobilní Flash pro Android 4.0 ICS
i Zdroj: PCTuning.cz

Krok vydat Flash i pro Android 4.0 je pochopitelný. Právě Ice Cream Sandwich má za úkol sjednotit rozdrobenou platformu Android a během příštích několika měsíců jej nalezneme ve spoustě zařízení od tabletů po mobilní telefony a přehrávače. Sjednocení platformy má usnadnit vývojářům tvorbu aplikací a nabídnout nový systém i pro starší modely tabletů a smartphonů.

Adobe vydalo mobilní Flash pro Android 4.0 ICS
i Zdroj: PCTuning.cz

Je tak pochopitelné, že doposud chybějící Flash pro Ice Cream Sandwich dorazil a uživatelé si mohou konečně vychutnat kompletní webový obsah. Aktualizaci je možné stáhnout přímo na Android Marketu a nese označení 11.1.112.60.

Nepřehlédněte:

Zdroj: ZDNet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama