apple-prosi-ms-o-slitovani
Apple Novinka Apple prosí MS o slitování

Apple prosí MS o slitování

Martin Stančík

Martin Stančík

17. 7. 2009 00:00 52

"Hej, musíte přestat vysílat ty reklamy, my jsme snížili ceny," prosilo Apple do telefonu Microsoft.  

Reklama

Boj mezi Microsoft a Apple trvá už dlouho. Deset let zpátky nebylo Jablko pro softwarový gigant výrazným konkurentem - s příchodem iPodu a iPhonu společně s novými Macy a chytlavými upoutávkami "Get Mac" však Microsoft nemohl zůstat přešlapovat na místě. A Microsoft se trefil do černého - zvolil jednu z mála slabin Apple; něco, co nemůže nikdo popřít: vysokou cenu notebooků Apple.

V amerických televizích a na internetu se v poslední době objevila série reklamních spotů, které jednoduše ukazují, že běžné počítače jsou levnější a nabízejí uživatelům to samé, co Mac, který je označen sice za pěkný, avšak velmi drahý. A vypadá to, že Apple pomalu začínají povolovat nervy. Kevin Turnet z Microsoftu včera na konferenci WPC zveřejnil konverzaci, která se odehrála mezi ním a zástupcem Apple.

Apple prosí MS o slitování
i Zdroj: PCTuning.cz

…a tak už nějakou dobu běží ty naše reklamy. Prostě se lidí před obchodem zeptáme, kolik za počítač chtějí utratit. Řeknou: „No, pod 1000 dolarů.“ Dobře, dáme jim tisíc dolarů a řekneme jim, ať si jdou vybrat, který počítač chtějí. Oni to udělají a ukáží je na kameru. Ty reklamy jsou 100% reálné, bez scénáře.

A víte jak poznám, že ty reklamy fungují? Před dvěma týdny mi zavolali z Apple a říkali - a toto je pravdivá historka -: Musíte ty reklamy přestat vysílat, snížili jsme své ceny. Snížili cenu o sto dolarů! Byl to nejpříjemnější telefon, jaký jsem kdy v byznysu dostal. Takže víte co? Ty reklamy poběží dál. 
 

Na jednu z posledních reklam se můžete podívat zde.

Zdroj: DailyTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama