asus-eee-keyboard-prichazi
Novinka Asus Eee Keyboard přichází!

Asus Eee Keyboard přichází!

Michal Částka

Michal Částka

15. 9. 2009 00:00 9

Společnost Asus představuje klávesnici se zabudovaným mini počítačem.

Reklama

Asi si říkáte, co to je zase za vychytávku? Tahle vymakaná klávesnice byla představena v Lednu na CES 2009 a má v sobě malý zabudovaný Intel Atom N270 pracující na 1.6 GHz. Celý systém je opatřený 1GB operační paměti RAM a malým SSD diskem s kapacitou 16 nebo 32 GB. Na prvním obrázku si můžete všimnout 5" LCD displaye s rozlišením 800x480 pixelů. Nevím, co všechno bude tento display zobrazovat, ale je škoda, že nemá rozlišení aspoň 1024 pixelů na šířku pro zobrazování webových stránek, které se většinou na tohle rozlišení optimalizují.

Asus Eee Keyboard přichází!
i Zdroj: PCTuning.cz

Interní "kláveso počítač" disponuje integrovanou starou grafickou kartu Intel GMA 950 - nebude se tedy  jednat o žádnou hitparádu, ale mezi výstupy na monitor nebo televizi najdete moderní HDMI. Klávesnice je vybavená i technologií WiFi a Bluetooth.

Asus Eee Keyboard přichází!
i Zdroj: PCTuning.cz

Dostupná bude v Evropě a USA přiští měsíc. Uvnitř bude předinstalovaný operační systém Windows 7 a cena se očekává kolem 500 Euro = cca 12500 Kč. Je to trošku drahá hračka a spousta z Vás asi radši koukne po nějakém levném netbooku.

Zdroj: TCmagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama