Článek Computex 2024 – Cooler Master ukázal závodní set, modulární panel pro streamery a chlazení nové generace

Computex 2024 – Cooler Master ukázal závodní set, modulární panel pro streamery a chlazení nové generace | Kapitola 2

Redakce PCT

Redakce PCT

5. 6. 2024 19:55 4

Seznam kapitol

1. Cooler Master vstupuje na trh monitorů 2. Ovladač pro streamery a tvůrce MasterHub 3. PC skříně a chlazení 4. Závodní set a křesla

Na letošním Computexu předvedl Cooler Master nejen chlazení, ale i nové příslušenství pro streamery, monitory a propracované sety určené pro milovníky závodních a leteckých simulátorů.

Reklama

Ovladač pro streamery a tvůrce MasterHub

Další novinkou je tzv. MasterHub. Ovladač cílený na streamery a obecně tvůrce, čímž Cooler Master vstupuje do vod, kde jsme doposud znali značky jako Elgato, AverMedia a další. Hlavní výhodou ovladače MasterHub je jeho modulárnost. Jak se z videa níže dozvíte, jednotlivých modulů je hned několik a můžete je vyměňovat bez použití nástrojů a za chodu.

Výběr modulů je celkem bohatý. Máme zde klasický panel s přizpůsobitelnými tlačítky, na které lze namapovat makra nebo funkce. Provázání s OBS samozřejmě nechybí. Streameři si tak mohou změnit scénu, upravit kameru nebo zapnout aplikaci.

Modul s posuvníky najde využití u změny hlasitosti vstupů a výstupu. Pak zde máme otočná kolečka v různých provedeních. Hodí se nejen na zvuk, ale třeba i ovládání jasu a čehokoliv, kde vyžadujete precizní nastavení. Otočné kolečko dokonce nabízí displej IPS.

Samotný podstavec pak nabízí vlastní přizpůsobitelné podsvícení a lze jej otočit na šířku. Možnosti přizpůsobení jsou tedy opravdu široké. Moduly lze prakticky libovolně prohazovat a nemusíte ani zaplnit všechny pozice.

MasterHub by díky fyzické přizpůsobitelnosti mohl najít ještě více využití, než nabízí konkurence. Cooler Master se navíc zavázal, že bude naslouchat komunitě a podle ní připraví i budoucí moduly.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama