hybrid-dfi-oficialne
Novinka Hybrid DFI oficiálně

Hybrid DFI oficiálně

Michal Kleman

Michal Kleman

18. 11. 2009 15:45 3

Na konci září jsme se doslechli o novém projektu společnosti DFI. Základní deska DFI HB P45-ION-T2A2 obsahuje dva plnohodnotné počítače a dnes se na ní můžeme podívat blíže.

Reklama

Novinka je vybavena socketem LGA775 a čipsetem Intel P45 a ICHR. Odděleně, avšak na stejném PCB, funguje druhá platforma - nVidia ION. Pro užívání první platformy budete potřebovat procesor Intelu, DDR2 paměti a samostatnou grafickou kartu do PCIe x16 slotu. Druhý počítač je po zakoupení téměř okamžitě připraven k užití. K čipu Intel Atom N230 a čipsetu nVidia MCP79 potřebujete přidat pouze SO-DIMM DDR2 paměti. Platformy mají oddělené diskové úložiště, sdílí však USB porty, osmikanálový audiovýstup, SPDIF a další "periferní" části počítače. O toto se stará KVM a LAN switch.

Hybrid DFI oficiálně
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová deska má ušetřit spoustu energie, času a peněz. Tedy alespoň to tvrdí tiskové prohlášení. Bohužel, platformy mezi sebou budete muset přepínat ručně skrze kontrolní panel, takže o automatických přechodech při nízkém vytížení si můžeme nechat jen zdát. Na trh by se měla hybridní deska dostat 27. listopadu (November) za doporučených $399, tedy asi 6800Kč.

Hybrid DFI oficiálně
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama