microsoft-surface-bude-vybaven-pouze-wi-fi
Novinka Microsoft Surface bude vybaven pouze Wi-Fi

Microsoft Surface bude vybaven pouze Wi-Fi

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

23. 6. 2012 12:00 20

Microsoft se vydává do neprozkoumaných vod a uvádí vlastní tablet. Tedy, až za několik měsíců. 

Reklama

Až za pět, šest měsíců dorazí Microsoftí tablety do obchodů, bude se s nimi dát k internetu připojit pouze pomocí Wi-Fi. Tak praví nejmenovaní zasvěcení. Jestli má šanci na úspěch tablet, který nebude mít integrovaný modul pro 3G data apod., nechám jen na vás. Samozřejmě se jedná o první generaci Surface zařízení a v dalších tak můžou být potřebné moduly implementovány. Jestli se ale Microfostu podaří dohnat Apple či zařízení postavené okolo OS Android, je nejisté.


Steven Sinofsky , Surface a malý failík 

Mirosoft Surface bude dostupný ve třech variantách. Dvě nejlevnější budou softwarově vybavené Windows RT. Za $600 byste měli dostat tablet osazený SoC Tegra 3 a za $800 by to už měl být slušně výkonný kousek s procesorem vyrobeným u Intelu. Poslední variantou je Surface s Windows Pro + Intel Ivy Bridge. Jeho cenovka ale bude kulatých $1000.

Surface tedy bude drahý, ať už se bude jednat o jakýkoliv model. Na trhu je už spousta etablovaných výrobků, které lidé znají a mají k nim desítky aplikací. Čím ale Surface skutečně vyniká, je smazání hranice mezi tabletem a notebookem. A za to by se možná vyplatilo připlatit. Doufejme, že takové řešení bude funkční.

Nepřehlédněte: Podívejte se na záznam z představení Windows Phone 8

Zdroj: techspot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama