Nokia překvapuje partnerstvím s Barbie, čeká nás bláznivý růžový telefon?
i Zdroj: Vygenerováno pomocí Bing AI
Novinka Nokia překvapuje partnerstvím s Barbie, čeká nás bláznivý růžový telefon?

Nokia překvapuje partnerstvím s Barbie, čeká nás bláznivý růžový telefon?

David Švrček

David Švrček

26. 2. 2024 19:08 6

I HMD dorazilo na letošní veletrh MWC do Barcelony, na kterém nás nalákalo na letošní léto. Přijít mají nové smartphony s logem HMD, ale také bláznivé retro s logem Nokia.

Reklama

V předchozím článku jsme vás informovali a možném úpadku značky Nokia, její majitel, Human Mobile Devices (HMD) chce tuto značku upozadit a začít novou éru pod vlastním logem. To však není úplně pravda, přiblížili nám to zástupci společnosti na veletrhu MWC. Lákají nás na léto, těšit se můžeme na nové chytré telefony s logem HMD, které snad budou konkurenceschopné i na dnešním trhu s telefony.

Více “zajímavě” však zní oznámené partnerství se společností Mattel a jejich světoznámou panenkou Barbie. Logo Nokia se má vrátit na minimálně dva chystané telefony, nepůjde však o žádné dotykové placky, nýbrž o telefony s alfanumerickou klávesnicí. Jeden z nich má obléknout růžový kabát a jít v konceptu retro véčka. Ano, opravdu je v přípravě jakýsi “Barbie Flip Phone”, jak mu říká HMD na svém webu

Banner ze stránek HMD
i Zdroj: HMD.com
Banner ze stránek HMD

Telefon slibuje styl,  nostalgii a potřebný digitální detox. Telefon má podle HMD změnit kulturní scénář a půjde o ten nejžhavější doplněk léta. Bohužel nám kromě rozpixelované fotografie Nokia neukázala nic konkrétního. Musíme si tedy počkat na výsledek této, minimálně velice zajímavé, spolupráce. Zda bude telefon bizarním kouskem pro sběratele, nebo telefonem pro denní použití uvidíme už v létě. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama