nove-cod-na-ceste
Novinka Nové CoD na cestě

Nové CoD na cestě

Michal Kleman

Michal Kleman

25. 5. 2009 00:00 8

Známá série first person akcí Call Of Duty pokračuje, po skocích z minulosti do přítomnosti a zpět se opět přesuneme do přítomnosti...

Reklama

Na internet pronikl nový trailer z této hry, krom záběrů na starší Call Of Duty 4, na kterou hra Call Of Duty: Modern Warfare 2 nepřímo navazuje, však můžete vidět záběry přímo z akce. Ačkoliv novinka pravděpodobně nepřinese mnoho nových a převratných herních prvků, předchozí díly byly (povětšinou) velice úspěšné, a tak si své oblíbence jistě najde. Dějová linie se pravděpodobně bude podobat čtvrtému CoD, avšak autoři slibují větší rozmanitost konců hry.

Nové CoD na cestě
i Zdroj: PCTuning.cz

Trailer k CoD:MW2

Zajímavější je ovšem datum vydání, to je plánováni na 10. listopadu (XI.) a je tedy dost možné, že tato hra bude jedním z prvních DirectX 11 titulů (to je ovšem pouze má spekulace odvozená od data vydání hry a data vypuštění prvních grafických akcelerátorů podporujících toto API). Grafika se pravděpodobně nijak zásadně nezlepší, zato bychom mohli čekat širší podporu akcelerace fyziky (opět pouze spekulace). Každopádně se příznivci této série již mohou těšit.

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama