novy-iphone-je-na-ceste
Apple Novinka Nový iPhone je na cestě

Nový iPhone je na cestě

Michal Kleman

Michal Kleman

30. 11. 2009 11:47 4

V San Franciscu byly zaznamenány stopy po novém iPhonu. Zní to jako detektivka, ale Horatio Caine se neúčastnil, bydlí v Maiami. Celá záležitost vznikla zalogováním telefonu, který se přihlásil jako iPhone 3,1.

Reklama

iBART je aplikace společnosti PinchMedia pro rychlou orientaci a plánování tras v SanFranciscu. Při zkoumání logů se objevil telefon identifikovaný jako iPhone 3,1. Evidentně tak půjde o telefon, který nebude pouze vylepšením modelu 3GS, první modelové číslo je totiž změněno pouze v případě zásadních hardwarových změn - první iPhone se tedy identifikuje číslem 1,1, model 3G je změněn jen minimálně, má tedy identifikátor 1,2. Současně nejnovější model má označení 2,1, proto můžeme od dalšího iPhonu očekávat značné změny a nový hardware.

Nový iPhone je na cestě
i Zdroj: PCTuning.cz

Apple se kromě nového telefonu chce zaměřit na lepší mapy a navigaci. Během minulého týdne tato splečnost vypustila inzerát, ve kterém shání softwarového inženýra na vývoj aplikace iPhone Maps. Máte-li zájem o práci na plný úvazek, stěhujte se rychle do Cupertina v Kalifornii. Apple již odkoupil licenci na mapy od Googlu.

Máte-li zájem o další iPhone, pravděpodobně budete muset ještě nějakou dobu čekat, iPhone 3GS (2,1) byl poprvé zalogován na začátku tohoto roku, na trh se však dostal až o měsíce později, konkrétně v červnu (Jún).

podle AppleInsider

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama