Novinka Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně od Zacka Snydera přichází na Netflix

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně od Zacka Snydera přichází na Netflix

David Jiránek

David Jiránek

28. 12. 2023 12:40 9

Hrozivé vojsko Mateřského světa si brousí zuby na mírumilovnou kolonii na vzdáleném měsíci v novém sci-fi Rebel Moon exkluzivně na Netflixu.

Reklama

Režiséra Zacka Snydera si jistě budete pamatovat díky filmům jako 300: Bitva u Thermopyl nebo Muž z Oceli. Jeho další počin se tentokrát netočí okolo superhrdinů, sci-fi sága Rebel Moon vznikající pod hlavičkou Netflixu nám nabídne dobrodružný příběh cizinky, do které obyvatelé vzdáleného měsíce vloží své naděje na přežití.

Mírumilovnou kolonii na okraji galaxie začnou ohrožovat armády tyranské moci a Kora (Sofia Boutella), tajemná cizinka, která žije mezi vesničany, se stane jedinou nadějí na přežití. Dostane za úkol najít zkušené bojovníky a postavit se s nimi na marný odpor proti Matce světa. Kora dá dohromady skupinku psanců, vzbouřenců, venkovanů a válečných sirotků z různých světů, které spojuje touha po vykoupení a pomstě. Na polozapomenutý měsíc mezitím dopadá stále temnější stín Říše a brzy vypukne bitva, během které se zrodí armáda nových hrdinů.

Osobitý styl Zacka Snydera je cítit v každém záběru a po vzoru řady sci-fi seriálů od Netflixu se přehnaného CGI bát nemusíte. Farmářské vesnice byly stvořeny do posledního detailu a stejně tak některé lodě, jak popisuje pohled do zákulisí.

Místo vánočních pohádek si můžete pustit akční sci-fi Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně exkluzivně Netflixu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama