thermaltake-symphony-hudba-od-thermaltake
Novinka Thermaltake Symphony - hudba od Thermaltake

Thermaltake Symphony - hudba od Thermaltake

Mareš Petr

Mareš Petr

28. 7. 2005 00:00 19

Ne, opravdu jsem se nezbláznil. Společnost Thermaltake opravdu nedělá do hudby, ale to co vzniklo její snahou, vypadá jak 110 centimetrový reproduktor domácího kina. Ve skutečnosti maskuje obří radiátor k vodnímu chlazení.

Reklama
Thermaltake Symphony - hudba od Thermaltake
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato "reprobedna" se má stát součástí tichých a výkonných počítačů, které slouží jako část domácího kina.  Samotný radiátor o rozměrech 120mm(Š) x 33 mm (H) x 720mm (V) je chlazen pěti pomaloběžnými 120mm větráky. Vodní náplň pohání tiché čerpadlo s výkonem 90l/hod. K "reprobedně" dostanete měděný CPU blok a příslušné hadičky. Chladící výkon bude obrovský a radiátor nebude mít problémy s jakoukoli sestavou a samozřejmě lze taky instalovat na dnes všechny běžné platformy.

Myslím si, že počítač, který se nachází v domácím kině nepotřebuje být extra výkonný, proto může být tichý i bez vodního chlazení. Stačí použít mobilní procesor a nějakou moderní grafiku, která akceleruje přehrávání různých formátů videa. Tím se pro mě tento výrobek stává zbytečným a nevěřím, že by někdy zapadl do domácího kina ani po stránce designové.

Zdroj: www.thermaltake.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama