geforce-gtx-780-ti-kpe-uz-brzy
Novinka GeForce GTX 780 Ti KPE už brzy!

GeForce GTX 780 Ti KPE už brzy!

Z. Obermaier

Z. Obermaier

27. 11. 2013 17:59 24

Společnost EVGA již brzy uvede "matku všech GTX 780 Ti" monstrum v limitované KPE edici!

Reklama
GeForce GTX 780 Ti KPE už brzy!
i Zdroj: PCTuning.cz

Někdy před měsícem, ve zprávě se specifikacemi GeForce GTX 780 Ti, jsem vám naznačil, že se chystá ještě něco mnohem zajímavějšího, unikátní a speciální edice. Půjde o nejvymazlenější GeForce GTX 780 Ti na trhu, KPE edici. Dnes už mohu říci, že tato záhadná zkratka znamená "KingPin Edition". Ano, jde o kartu navrženou nejslavnějším taktovačem všech dob - KingPinem, zaměstnaným v EVGA.

Úplně přesné specifikace a všechny featury neznáme, víme ale přeci jen několik střípků, rozebereme si je ale až po komentáři výrobce EVGA, který o této kartě řekl:

Yes the card will be revealed this year, but availability probably won’t be till early next year. The cooler is not actually made from Carbon, that is just a small piece of it and is a cosmetic thing. More pictures will be released over the next couple of days and the entire product/concept should become more clear soon :) This is not so much a cooler product as it is a brand new card… targeted at ultra enthusiast, or whatever you would call something that is even higher than enthusiast… lets call it super-mega enthusiast :)

Dozvídáme se, že karta bude uvedena letos, ale na pultech bude až na začátku příštího roku. Chladič není celý z uhlíku, ale jen jeho malá část. Detaily o kartě se dozvíme prý brzy. Jde o zcela nový produkt, neboli řadu produktů do budoucna. Nejde jen o starou kartu s novým chlazením. Karty budou určené pro ultra nadšence, neboli mega nadšence. Přejděme tedy k možným specifikacím:

GeForce GTX 780 Ti KPE už brzy!
i Zdroj: PCTuning.cz

Náš zdroj zmínil jediné, karta má zcela manuálně ovladatelné napětí až do extrémně vysokých hodnot, má vypnutelný TDP limit, Temp limit a možná i Boost. Základní takty nejsou nijak zásadně vysoké, počítá se s přetaktováním. Cena bude závratná, počítám na úrovni Titanu, ale za to nejlepší se platí. Konečně by také karta prý měla mít 6GB paměti. Tohle je GTX 780 Ti na kterou se vyplatí počkat, co myslíte?

Zdroj: EVGA, Internet, a také jeden tajný

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama