11-cervna-spusti-t-mobile-eu-roaming-bez-priplatku
Novinka 11. června spustí T-Mobile EU Roaming bez příplatků

11. června spustí T-Mobile EU Roaming bez příplatků

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 6. 2017 17:30 1

V neděli 11. června 2017 zavede T-Mobile pro své zákazníky z řad domácností a živnostníků EU Roaming bez příplatků. V jeho rámci bude možné využívat mobilní služby, tedy volání, SMS, MMS a data, v zemích EU za stejných podmínek jako v ČR. T-Mobile plně respektuje platnou legislativu a roaming bez příplatků se proto týká i datových balíčků nebo dat dokoupených v průběhu zúčtovacího období. Firemním zákazníkům s Rámcovou smlouvou či Smlouvou významného zákazníka začne operátor roaming za cenu domácího volání zavádět od 12. června.

Reklama

EU roaming bez příplatků již T-Mobile svým klientům nabídl jako první operátor v ČR v rámci svých tarifů nové generace Mobil, které uvedl 2. dubna 2017, a nových tarifů pro podnikatele spuštěných o den později.

Nové roamingové zvýhodnění se vztahuje i na předplacené karty, Twist zákazníci tedy budou moci v EU rovněž využívat své mobilní služby za stejných podmínek jako v tuzemsku. I nadále ale platí pravidlo, že v roamingu lze uplatňovat jen volné jednotky do všech sítí, volné jednotky do domácí sítě se tedy v roamingu neuplatní.

T-Mobile pro lepší informovanost svých zákazníků spustil také webové stránky o EU Roamingu obsahující mimo jiné časté dotazy. Stránka je k dispozici na adrese www.t-mobile.cz/roaming-EU pro rezidentní zákazníky, firemní klienti najdou informace na www.t-mobile.cz/EU-regulace.

Zdroj: T-Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama