11. výročí je zde! Československé těžké tanky startují ve World of Tanks
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka 11. výročí je zde! Československé těžké tanky startují ve World of Tanks

11. výročí je zde! Československé těžké tanky startují ve World of Tanks

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 8. 2021 15:20

Horký srpen ve World of Tanks se s oslavami 11. narozenin ještě více zahřívá. Jako u každé oslavy i nyní studio Wargaming nabízí skvělé lahůdky, kterými chce poděkovat hráčům za trvalou podporu.

Reklama

„K našemu 11. výročí jsme připravili speciální akci s několika skvělými dárky a zveme všechny staré i nové hráče, aby se k nám přidali," říká Max Chuvalov, publishing director World of Tanks. „Opravdu doufáme, že si každý užije, co do hry přináší Letní dárky, Update 1.14 a akce Horký srpen jako celek!"

Po přihlášení do hry se tankistům dostane do rukou zbrusu nový, historicky přesný prémiový tank: T-34 s L-11. Tento sovětský střední tank úrovně IV nabízí výchozí bonus za utajení a je dodáván se 100% vyškolenou posádkou a garážovým slotem. Kromě toho budou hráči, kteří se přihlásí sedmkrát v různých dnech mezi 12. a 22. srpnem, odměněni sedmidenním prémiovým účtem World of Tanks a sedmi dárkovými lístky, které lze vyměnit za hodnotné odměny, včetně dluhopisů, kreditů a ještě hodnotnějších dobrot ve speciální sekci herního obchodu.

Nejnovější aktualizace představuje řadu československých těžkých tanků, které následují po Škodě T 25, středním tanku VI. úrovně. Tito železní oři mají jedinečnou vlastnost: výběr ze dvou zbraní, které jsou výkonnostně i statisticky stejné, ale jedna je vybavena dvouplášťovým automatickým nabíjením, druhá klasickou cyklickou zbraní. S aktualizací 1.14 mají tankisté navíc větší svobodu ladit svá vozidla, aby lépe vyhovovala jejich rolím na bojišti. Modifikace v terénu jsou k dispozici všem sběratelům a vozidlům úrovně VI-X, vyjma vozidel z půjčovny.

Ve hře už nechybí ani legendární Škoda T56 - tím nejdůležitějším prvkem hratelnosti tanku Škoda T 56 je jeho explozivní palebná síla. Pyšní se 130mm dělem s dvouranným nabíjecím automatem, které je schopné udělit 460 bodů poškození. Krátká doba nabíjení mezi jednotlivými střelami znamená, že můžete způsobit 920 bodů poškození za méně než 4 sekundy! 

Stejně jako československé posily a terénní úpravy přichází do World of Tanks nová mapa Safe Haven. Tato letní mapa, která je k dispozici pro náhodné bitvy, čerpá inspiraci z Japonska 60. let minulého století a nabízí soundtrack zvukového týmu World of Tanks a Akiry Yamaoky, muže, který stojí za ikonickými skladbami Silent Hill.

A konečně, v aktualizaci 1.14 se také poprvé v roce 2021 vrátí Frontline, nový herní režim s názvem Topography, který bude testovat a zlepšovat znalosti tankistů o mapách a různých změnách pro výběr prémiových vozidel a osobních misí pro dělostřelectvo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama