20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka 20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků

20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků

Komerční sdělení
5

Na počest této významné události společnost MSI s hrdostí oznamuje sérii poutavých výstav - MSIology.

Reklama

Dědictví postavené na porozumění uživatelům

Společnost MSI, proslulá svými herními a prémiovými notebooky, slaví v roce 2024 20 let výjimečnosti v oblasti notebooků. Během uplynulých dvaceti let zůstala společnost MSI neochvějně oddaná jedné základní zásadě: zákaznický zážitek je prvořadý. Jejich vůdčí přesvědčení, že „pouze díky pochopení našich zákazníků můžeme vytvářet skvělé produkty“, je nejen základem jejich úspěchu, ale i toho, že se jejich zákazníci cítí být ceněni a jsou nedílnou součástí cesty společnosti MSI. U příležitosti tohoto milníku se Eric Kuo, výkonný viceprezident a generální ředitel obchodní jednotky notebooků, podělil o pozoruhodný příběh cesty společnosti MSI. S rozmyslem vyprávěl o výzvách i vzrušujících zážitcích. S vřelým úsměvem řekl: „Utváříme budoucnost technologií a náš závazek k dokonalosti nás vede k tomu, abychom přinášeli inovace do odvětví notebooků, posouvali hranice a přijímali nejnovější technologické pokroky. Budeme i nadále investovat do herního sektoru, expandovat do kampusů a rozvíjet naše obchodní a tvůrčí produktové řady, abychom uspokojili potřeby spotřebitelů na dalších 20 let.“

▼Eric Kuo, výkonný viceprezident a generální ředitel divize notebooků společnosti MSI, se s vámi podělí o některé méně známé příběhy o této společnosti. (Foto poskytla společnost MSI)

20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz

Oslavte 20. výročí celosvětovými výstavami a exkluzivní akcí.

Na počest této významné události společnost MSI s hrdostí oznamuje sérii poutavých výstav - „MSIology: Výstava k 20. výročí notebooků MSI“, která bude putovat po celém světě. Tato strhující výstava se vydá na celosvětové turné v průběhu roku 2024 a ozdobí místa, jako jsou Korea, Polsko, Indie, Itálie, Vietnam, Japonsko, Španělsko, Francie, Spojené státy a mnoho dalších fascinujících destinací. Fanoušci a nadšenci ze všech koutů světa jsou srdečně zváni, aby se této oslavy zúčastnili.

K dalšímu připomenutí tohoto 20. výročí spouští MSI exkluzivní akci. Užijte si speciální slevy a zajímavé balíčky na své oblíbené produkty MSI. Nenechte si ujít příležitost využít těchto fantastických nabídek! Speciální nabídky naleznete zde: 
https://cz.msi.com/Promotion/laptops-20th-anniversary 

 ▼Slavíme 20 let a dál. Výstava k 20. výročí notebooků MSI se nyní vydává na celosvětové turné po celý rok 2024.

20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz

Vzestup herních notebooků a překonávání výzev

Společnost MSI byla založena v roce 1986 a její cesta je důkazem odolnosti a přizpůsobivosti. Začínala se základními deskami a grafickými kartami a díky své technické zdatnosti si získala uznání v oboru. Různorodý potenciál počítačového průmyslu vedl k jejich expanzi do oblasti notebooků a systémů. V roce 2004 uvedli na trh svůj první notebook M510C, který znamenal začátek jejich cesty ve vývoji notebooků. Cesta však nebyla vždy hladká. V roce 2009 společnost MSI odvážně předpokládala, že přenosné a lehké notebooky ovládnou trh. To vedlo k úspěšnému vývoji modelu X340, v té době nejtenčího notebooku na trhu. Rychlý nástup chytrých telefonů a tabletů však dramaticky změnil spotřebitelské návyky a postavil společnost MSI před těžkou výzvu. Odolnost a odhodlání společnosti MSI však vedly ke strategické změně, která nově určila budoucnost společnosti.

Výzvy však často přinášejí nové příležitosti. Tyto potíže přiměly společnost MSI přehodnotit, co spotřebitelé skutečně chtějí. Eric připomněl, že v té době byla nesmírně populární hra World of Warcraft. Při návštěvě jedné zahraniční LAN party si všimli, že hráči s sebou na akci tahají těžké počítače. Tito hráči skutečně potřebovali výkonný počítač v kompaktnějším provedení. Společnost MSI si uvědomila potenciál herního trhu a rozhodla se opustit cenové války a zaměřit se na vývoj hodnotných herních notebooků pro uživatele. Tím, že MSI upřednostňovala potřeby hráčů a podle toho vytvářela produkty, začala vydávat jeden herní notebook za druhým, které přesně splňovaly požadavky hráčů. Tato strategie úspěšně založila impérium notebooků MSI a do roku 2015 dosáhly její herní notebooky nejvyššího podílu na celosvětovém trhu.

▼Cemil Zenginel, generální ředitel MSI pro jihovýchodní Evropu „Abyste mohli vytvářet dobré produkty, musíte znát uživatele.” 

20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozšiřování produktových řad a inovace

Cemil Zenginel, generální ředitel MSI pro Česko, Slovensko a jihovýchodní Evropu se také podělil o své postřehy. 

V posledních letech se ti, kteří si vybrali produkty MSI výhradně kvůli nejlepšímu hernímu zážitku, začali s přibývajícím věkem prosazovat i v profesionálním prostředí. Potřeby tohoto věrného publika se v dnešních podmínkách nadále vyvíjejí různými směry. Již mnoho let vyvíjíme ideální řešení chlazení, které vyžaduje výkonný hardware, a to způsobem, který určuje průmyslové standardy. Nyní již nestačí, aby notebook pouze podával vysoký výkon, ale musí také splňovat specifická očekávání svých uživatelů. Očekávání 3D designéra, architekta, kameramana nebo uživatele, který je neustále v pohybu, se mohou značně lišit. Aby tato očekávání plně splňovaly, vynikají naše řady Business & Productivity a Creator. Navíc můžeme předpokládat, že potřeby v oblasti umělé inteligence budou i nadále narůstat.

Na dvacetileté cestě notebooků MSI představujeme uživatelům širokou škálu produktů, které jsou určeny pro různé potřeby, s našimi třemi základními principy: „Luxusní estetika“, ‚Extrémní výkon‘ a ‚Inovativní technologie‘. V závislosti na segmentu naše produkty vynikají detaily přizpůsobenými různým způsobům použití, jako je výdrž baterie a přenosnost, rychlost a barevný gamut obrazovky, rychlost úložiště, kvalita zvuku, rychlé nabíjení, podpora TPM a Thunderbolt a pocit z klávesnice a touchpadu.

Využíváme výhod, že vše od koncepce produktu přes návrh softwaru a hardwaru až po výrobu provádíme ve vlastních továrnách. Tento integrovaný přístup nám umožňuje rychle měnit vlastnosti produktů na základě zpětné vazby a upřednostňovat pohled spotřebitele. To je jeden z klíčových faktorů úspěchu společnosti MSI.

Spolupráce zrozená ze společných hodnot: MSI a Mercedes-AMG Motorsport

Jestli je nějaký notebook z poslední doby výjimečný, Derek zdůraznil spolupráci se společností Mercedes-AMG. Diskuse o partnerství začaly ještě před pandémií, protože obě strany sdílely podobné hodnoty a chtěly společně vytvořit něco výjimečného. Navzdory různým odkladům se v roce 2022 podařilo diskuse obnovit a AMG nikdy neuvažovalo o jiném partnerovi. Díky snaze MSI o inovativní technologie a extrémní výkon úspěšně vytvořili model Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport A13V, který v sobě spojuje představy obou značek o dokonalosti. Tento notebook získal uznání zákazníků a různá ocenění, což je utvrdilo v přesvědčení, že zůstat věrný svým kořenům není nikdy špatné.

 ▼Jedním z posledních úspěchů týmu je limitovaná edice notebooku vytvořená ve spolupráci s Mercedes-AMG.

20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz

V reakci na rostoucí poptávku hráčů po přenosnosti uvedla společnost MSI nedávno na trh herní handheld PC Claw. Derek věří, že moderní technologie umožňují integrovat vysoce výkonná zařízení do malých rozměrů, díky čemuž MSI plně využije své dosavadní výhody a úspěšně zaujme hráče.

 ▼ Společnost MSI nedávno začala uvádět na trh herní handheldy, které do malých zařízení vkládají vysoce výkonnou výbavu a umožňují hráčům hrát kdykoli a užívat si herní zábavu.

20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz

Za hranice her: Rozšiřujeme obzory díky pestrým produktovým řadám

Již čtyři roky po sobě získala společnost MSI titul nejlepší značky notebooků v anketě „Čtenářská volba“ pořádané renomovaným technologickým médiem PCMAG. Společnost MSI, která v jednu chvíli překonala i Apple, v průběhu dvou desetiletí neustále prokazovala vynikající výkon a pokrokový duch značky. MSI trvale poskytuje vynikající výkon a inovativní duch značky a poskytuje luxusní zážitky náročným uživatelům.

Kromě herních notebooků expanduje MSI i do dalších oblastí. Představila řadu Creator, která je navržena tak, aby poskytovala vysoký výkon, přesnost a možnosti multitaskingu pro tvůrce, kteří mohou kdykoli a kdekoli rozvinout svou kreativitu. Řada Business and Productivity Series kombinuje výkon, přenosnost a zabezpečení dat a nabízí vynikající funkce a bezproblémovou integraci s podnikovým prostředím.

Základní hodnoty společnosti MSI: Hlavní zásady MSI: luxusní estetika, extrémní výkon a inovativní technologie.

Společnost MSI se po celou dobu své dvacetileté historie drží tří základních hodnot:

  • Luxusní estetika: MSI pozdvihuje notebooky nad pouhá výpočetní zařízení a proměňuje je v objekty touhy. Spolupráce s renomovanými tvůrci trendů, jako je Hiroshi Fujiwara a Mercedes-AMG Motorsport, vdechla notebookům MSI luxus a styl.
  • Extrémní výkon: MSI neúnavně usiluje o extrémní výkon a poskytuje nejnáročnějším uživatelům produkty s bezkonkurenčním výkonem.
  • Inovativní technologie: MSI využívá nejmodernější technologie a neustále posouvá hranice možností ve světě notebooků.

Další příběh z https://youtu.be/U78jVX-u44k?si=NZf8SLtXZnMXFgic 20. výročí notebooků MSI s luxusním herním zážitkem.

20letá cesta společnosti MSI k vybudování impéria v oblasti notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz

Vstříc budoucnosti s vášní a udržitelností

Oddanost společnosti MSI uživatelům přesahuje rámec vývoje produktů. Zavazuje se k zavádění ekologicky šetrných postupů v rámci celého svého provozu, k minimalizaci dopadu na životní prostředí a k podpoře udržitelného rozvoje. Při pohledu do budoucnosti je společnost MSI i nadále odhodlána rozšiřovat své produktové řady tak, aby vyhovovaly vyvíjejícím se potřebám spotřebitelů, a pokračovat tak ve svém odkazu inovací a dokonalosti.

Zůstaňte naladěni na zajímavá oznámení nových produktů a speciální nabídky v průběhu celého roku. S odhodláním posouvat hranice je dvacet let pouhým začátkem. Budeme i nadále tvrdě pracovat, abychom na trh uvedli další úžasné nové produkty a vytvořili mnoho dalších desetiletí inovací!

Seznamte se s exkluzivní akcí k 20. výročí notebooků MSI:
https://cz.msi.com/Promotion/laptops-20th-anniversary 

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama