32gb-flash-disk-za-700-000-korun
Novinka 32GB flash disk za 700 000 korun

32GB flash disk za 700 000 korun

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

19

Pokud se rádi odlišujete, před vilou vám stojí Aston Martin a jen z dividend budou žít vaši potomci do konce věků, zpozorněte.

Reklama

Běžné 32 GB flash disky pořídíte za přívětivou pětistovku, rychlejší a hlavně bezpečnější flashky pak kolem 2 000 Kč. No a když chcete opravdu něco unikátního, můžete se podívat na nabídku švýcarského klenotnictví Shawish, které nabízí celou řadu unikátních doplňků v podobě houbiček ze zlata, diamatů, rubínů a dalších vzácných surovin, které v sobě ukrývají flash disk. Toto není apríl.

32GB flash disk za 700 000 korun
i Zdroj: PCTuning.cz

Noha je vytvořena z 18 karátového bílého zlata, na které je položen klobouk, který je osázen smaragdy a diamanty. Pokud vám přijde 700 000Kč přeci jenom trochu dost, nezoufejte. Nabídka Shawish myslí i na ty méně majetné. Verze houbičky vytvořené ze žlutého zlata, diamantů a rubínů vyjde na cca půl milionu a verze s růžovým zlatem zdobeným safíry a diamanty pak za lidovou cenu 300 000 Kč.

Milí čtenáři, pojďte se při této příležitosti do komentářů svěřit s tím, kolik peněz jste nejvíc ochotni utratit za nějaký doplněk k PC a co to bylo! Je mezi našimi čtenáři někdo, kdo si tuto flashku koupí?

Zdroj: tomsuide

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama