ADATA má nová herní sluchátka, SSD i napájecí zdroj. Navíc chystá DDR5 paměti
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka ADATA má nová herní sluchátka, SSD i napájecí zdroj. Navíc chystá DDR5 paměti

ADATA má nová herní sluchátka, SSD i napájecí zdroj. Navíc chystá DDR5 paměti

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 8. 2021 16:15

Společnost ADATA představila na nedávné akci Xtreme Innovation hned několik produktů. Mezi nimi najdeme např. herní headset XPG PRECOG AERO, hned několik SSD nebo napájecí zdroj XPG CYBERCORE Platinum.

Reklama

Herní sluchátka XPG PRECOG AERO lze díky USB-C adaptéru s nízkou latencí a frekvencí 2,4 GHz používat s mobilními telefony, přenosnými konzolemi i počítači, a to po dobu 24 hodin nepřetržitého bezdrátového provozu. Zároveň je ale lze používat i jako běžnou náhlavní soupravu připojenou USB kabelem. Headset se může pochlubit industriálním designemem, logem XPG, lehkou konstrukcí a patentovanými šikmými náušníky. Je také vybaven kardioidním mikrofonem s funkcí otočení pro ztlumení, vyměnitelnými náušníky a RGB osvětlením, které lze přizpůsobit prostřednictvím aplikace XPG PRIME.  

ADATA
i Zdroj: PCTuning.cz
ADATA

Pokud jde o SSD, XPG v současné době nabízí na trhu celou řadu Gen4 modelů. Patří mezi ně i GAMMIX S70, jenž získal ocenění Red Dot 2021, a který dosahuje přenosových rychlostí až 7 400 MB/s. V nabídce jsou také SSD GAMMIX S70 Blade a S50 Lite. Stejně jako společnost ADATA i herní značka XPG uvede ještě letos na trh nové DDR5 paměťové moduly, které budou poskytovat rychlosti až 12 600 MT/s. 

ADATA
i Zdroj: PCTuning.cz
ADATA

Mezi další nově představené komponenty patří počítačový zdroj XPG CYBERCORE Platinum s certifikací 80 PLUS Platinum, který poskytne až 1 300 W stabilního nepřetržitého výkonu a účinné chlazení pomocí vestavěného 120 mm ventilátoru XPG Vento Pro s tichým chodem díky dvojitým kuličkovým ložiskům Nidec. K dispozici budou také modely s výkonem 850 a 1 000 W.

Kromě hardwaru ADATA představila také software pro správu ekosystému produktů. Pomocí XPG PRIME mohou uživatelé spravovat všechna nastavení svých produktů XPG v jedné aplikaci. To jim umožní synchronizaci veškerého RGB osvětlení jediným kliknutím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama