addonics-uvedl-wifi-adapter-pro-bezdratove-sdileni-micro-sd-karet-nebo-usb-zarizeni
Novinka Addonics uvedl WiFi adaptér pro bezdrátové sdílení micro-SD karet nebo USB zařízení

Addonics uvedl WiFi adaptér pro bezdrátové sdílení micro-SD karet nebo USB zařízení

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

8. 11. 2013 06:00 1

Zařízení umí sdílen paměťový prostor externích disků připojených přes USB nebo micro-SD karty. Dále je to možnost streamovat video a hudbu nebo vytvořit bezdrátovou síť.

Reklama

Produkt firmy Addonics Technologies nemá žádné označení, ale jen obecné označení, které zní WiFi Drive Adaptér. Úkolem tohoto zařízení, je možnost připojit do vaší sítě USB zařízení (například externí paměťové médium) nebo micro-SD kartu a sdílet jejich obsah. V případě USB stejnou věc umí i většina moderních routerů, které jsou vybaveny USB konektorem.

Addonics uvedl WiFi adaptér pro bezdrátové sdílení micro-SD karet nebo USB zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud má však někdo starý router, který navíc nemá WiFi, poskytne mu WiFi Drive Adaptér i bezdrátovou síť. Ovšem nelze čekat nějaké zázraky. Anténa v krabičce s rozměry 84 × 55 × 24 mm nebude moc silná.

Pro použití jako WiFi routeru je zde přítomen 100Mbit Ethernet. Mimo sdílení USB zařízení a micro-SD karet umí WiFi Drive Adapter také streamovat hudbu a video. Celé zařízení může být napájeno z USB nebo pomocí přídavného napájecího adaptéru v ceně 10 dolarů (250 Kč). Samotný WiFi Drive Adapter stojí 49,95 dolarů (1 200 Kč).

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama