age-of-conan-unchained-lze-hrat-zdarma
Internet Novinka Age of Conan: Unchained lze hrát zdarma

Age of Conan: Unchained lze hrát zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 7. 2011 10:00 1

Také oblíbená fantasy hra Age of Conan vstoupila do neklidných vod free-to play. Důvodem je klesající počet hráčů a tím i nižší tržby.

Reklama

Pakliže patříte k příznivcům žánru MMO, pravděpodobně jste zaregistrovali, že oblíbenou fantasy hru Age of Conan lze hrát zcela zdarma. S přechodem na hybridní model jí vývojáři přejmenovali na Age of Conan: Unchained.

V důsledku klesajícího zájmu uživatelů a příjmů se studio rozhodlo změnit obchodní strategii, od které si slibuje především plnější pokladnici a příliv nových hráčů. Měsíční platby jsou minulostí a od nynějška nahrazeny stále populárnějším systémem mikrotransakcí.

Jediné, co musíte udělat, abyste si hru mohli zahrát, je stáhnout si z oficiálních stránek klienta. Pokud nebudete chtít nic kupovat, tak zkrátka nemusíte, nicméně přinese vám to jistá omezení, např. nebudete moci navštívit některé dungeony, využít můžete jen poloviční úložný prostor v bance atd..

Populární online střílečku Team Fortress 2 lze hrát zdarma

Vývojáři ale jedním dechem dodávají, že každý by se měl bez jakékoli investice bez problémů dostat na maximální osmdesátou úroveň. No, uvidíme. Současně s uvolněním hry se dostalo i na dvojici nových dungeonů. Klienta ke hře Age of Conan: Unchained si můžete stáhnout z odkazu zde.

Age of Conan: Unchained lze hrát zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zdroj: eurogamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama