AGON PRO AG254FG: 360 Hz, 1 ms a Nvidia Reflex Latency Analyzer
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka AGON PRO AG254FG: 360 Hz, 1 ms a Nvidia Reflex Latency Analyzer

AGON PRO AG254FG: 360 Hz, 1 ms a Nvidia Reflex Latency Analyzer

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 7. 2021 12:42

První model uvedený na trh v kategorii AGON PRO přináší hráčům špičkové technologie. Nechybí rychlá obnovovací frekvence, odezva 1 ms či podpora technologií Nvidia G-Sync a Reflex Latency Analyzer.

Reklama

AGON PRO AG254FG je herní monitor, který nabízí 24,5palcový IPS displej s rozlišením Full HD, frekvencí 360 Hz a dobou odezvy 1 ms (GtG). Panel splňuje 110% pokrytí sRGB, certifikaci DisplayHDR 400 a samozřejmostí jsou široké pozorovací úhly 178°/178. Na zadní straně má monitor silné linie a výrazné akcenty osvětlení Light FX RGB, které poskytuje 14 režimů osvětlení a 10 000 kombinací světel RGB, které lze přizpůsobit pomocí softwaru AOC s názvem G-Menu.

Kromě toho má AG254FG nativní procesor G-Sync s variabilním rozsahem obnovovací frekvence 1 – 360 Hz, který eliminuje zadrhávání a trhání obrazu, díky přizpůsobení obnovovací frekvence monitoru snímkové frekvenci GPU. Pokud je problém s rozostřením pohybu, technologie Ultra Low Motion Blur využívá stroboskopické podsvícení ke snížení tohoto rozostření. 

Jako první z monitorů pod značkou AGON by AOC přichází AGON PRO AG254FG s technologií Reflex, která snižuje latenci systému. Integrovaný analyzátor Nvidia Reflex Latency může navíc měřit přesný čas mezi kliknutím myši a změnou pixelů na obrazovce.

AGON PRO AG254FG
i Zdroj: PCTuning.cz
AGON PRO AG254FG

AG254FG je dále vybaven ergonomickým stojanem, který lze nastavovat výškově nebo na něm monitor naklápět, natáčet do stran či pomocí funkce pivot otáčet. Čtyřportový USB rozbočovač umožňuje hráčům připojit myš a klávesnici přímo k monitoru. K přizpůsobení AG254FG podle svých preferencí mohou uživatelé použít buď přiložené kabelové dálkové ovládání, QuickSwitch, pro přepínání mezi různými nastaveními, nebo použít software AOC G-Menu na svých počítačích. 

Mezi další herní funkce patří Dialpoint (překrytí nitkového kříže), pomáhající hráčům lépe zacílit, Frame Counter (počítadlo snímků), které zobrazuje informace o snímcích za sekundu v kterémkoli ze čtyř rohů, funkce AOC Shadow Control pro zesvětlení tmavých oblastí bez ovlivnění zbytku obrazovky nebo naopak, AOC Game Color pro změnu úrovně sytosti barev a 6 herních režimů pro různé herní žánry (3 z nich lze přizpůsobit).

AGON PRO AG254FG bude k dispozici od září za doporučenou cenu 21 939 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama