Akční adventura The First Templar - Special Edition zdarma na GOGu
i Zdroj: Haemimont Games
Novinka Akční adventura The First Templar - Special Edition zdarma na GOGu

Akční adventura The First Templar - Special Edition zdarma na GOGu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

3. 7. 2024 20:10 2

Není to sice Zaklínač, ani Cyberpunk 2077, ale když je to zadarmo? Pokud chcete rozšířit sbírku her, pospěšte si, The First Templar bude zdarma jen tři dny.

Reklama

Jelikož na GOGu probíhá letní výprodej, dalo se čekat, že se objeví i nějaká ta pařba zdarma. A hle, tu máme akční adventuru The First Templar - Special Edition. Obvyklé hodnocení se drží kolem 5-6/10, ale hra je dostatečně zábavná a dlouhá na to, aby stálo za to ji vůbec spustit. 

Akční adventura The First Templar - Special Edition zdarma na GOGu
i Zdroj: GOG

Hra sleduje příběh dvou postav – francouzského templáře Celiana d'Arestide a jeho společnice Marie d'Ibelin, urozené paničky, která byla dominikánskou inkvizicí prohlášena za kacířku. Jelikož tu jsou dvě postavy, budete dvě postavy i ovládat. Nejprve dva templáře a pak onu dámu. A navíc je zde možnost kooperace s kamarádem a můžete pařit současně, jinak si mezi postavami přepínáte. A cože budete dělat? Inu, musíte odhalit tajemství templářského řádu, sehrát roli ve velkém spiknutí a pátrat po Svatém grálu. 

Mezitím bojovat, plížit se, žvanit, ledabyle vylepšovat postavu a sbírat zkušenosti a řešit logické zádrhely. Hlavní devizou je ale příběh a jeho zasazení do třináctého a čtrnáctého století. Možná to není Assassin’s Creed, ale nemáte-li co hrát a vždycky jste chtěli být templářem, můžete to zkusit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama