Windows 11 23H2 opravuje kritické chyby, a tak nastává vhodná doba pro update
i Zdroj: Windows | Unsplash
Novinka Windows 11 23H2 opravuje kritické chyby, a tak nastává vhodná doba pro update

Windows 11 23H2 opravuje kritické chyby, a tak nastává vhodná doba pro update

David Švrček

David Švrček

13

Microsoft ve verzi Windows 11 23H2 opravil závažné chyby, které tato aktualizace měla a tak nastává vhodná doba pro její aktualizaci. Tak tvrdí Microsoft.

Reklama

Windows 11 verze 23H2 je již dostupná pro všechny uživatele bez kritických chyb, oznámila oficiální stránka Microsoft Windows Release Health. První vydání aktualizace bylo provázeno problémy, jako jsou pády a chyby se zaváděním, zejména u uživatelů virtualizačního softwaru. Tyto chyby, spolu s menšími problémy týkajícími se fotografií a hlavního panelu, byly nyní opraveny, což umožnilo stabilní nasazení aktualizace pro širokou veřejnost.

Aktualizace 23H2 přináší několik nových funkcí oproti předchozím verzím. Mezi nejvýznamnější patří Copilot, vylepšení AI pro Malování, nové funkce usnadnění včetně hlasového zadávání a živých titulků v několika jazycích, a přepracovaný Průzkumník souborů s vylepšenou Galerií. 

Windows 11 23H2 opravuje kritické chyby, a tak nastává vhodná doba pro update
i Zdroj: Micrososft

Některé funkce, jako je Copilot, byly již dostupné v náhledových sestaveních od června 2023 nebo byly zpětně portovány na Windows 10. Pro uživatele, kteří odkládali aktualizaci v obavě z chyb, je nyní vhodná doba na její instalaci, protože většina  fakt závažných a otravných problémů byla vyřešena.

Budoucí funkce, jako vylepšený Copilot+ a podpora Wi-Fi 7, budou dostupné až s verzí Windows 11 24H2, jejíž příchod se očekává letos později. Tato verze by měla být dostupná především na zařízeních s procesory Snapdragon X Elite a Plus. Microsoft doufá, že proces zavádění nové verze proběhne hladčeji než u současné aktualizace 23H2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama