alcatel-3025x-jednoduche-vecko-s-velkymi-tlacitky
Novinka Alcatel 3025X: jednoduché „véčko“ s velkými tlačítky

Alcatel 3025X: jednoduché „véčko“ s velkými tlačítky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 12. 2018 20:00

Společnost TCL Communication uvedla na český a slovenský trh tlačítkový telefon Alcatel 3025X véčkové konstrukce. Novinka je vhodná pro nenáročné uživatele i seniory, kterým nabízí pohodlné ovládání a dlouhou výdrž baterie.

Reklama

Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti by se Alcatel 3025X příjemně držet a snadno se vejít do menší kapsy nebo i malé kabelky. Aktuálně jde o jeden z mála telefonů véčkové konstrukce na tuzemském trhu.

Tlačítka mobilu jsou dostatečně velká, s příjemnými rozestupy a dobře čitelná i pro seniory. Stejné pohodlí skýtá také barevný displej s velikostí úhlopříčky 2,8 palců. Na zadní straně se nachází 2Mpx fotoaparát s bleskem, který dokáže nabídnout s pomocí interpolace až 3,2Mpx snímky. Interní úložiště o kapacitě 256 MB lze pomocí microSD karty jednoduše rozšířit až na 32 GB.

Alcatel 3025X: jednoduché „véčko“ s velkými tlačítky
i Zdroj: PCTuning.cz

Alcatel 3025X podporuje mobilní sítě 3G, díky čemuž je možné dostat se například na Facebook a další sociální sítě. V telefonu nechybí ani další užitečné funkce, jako jsou FM rádio, hodiny, kalendář, svítilna, webový prohlížeč, budík, hudební přehrávač, kalkulačka, záznamník či převodník jednotek. „Baterie o kapacitě 950 mAh vydrží v pohotovostním režimu až 200 hodin provozu, v reálném provozu se bez nabíječky obejdete pět až sedm dní,“ uvádí Alcatel.

Doporučená koncová cena véčka Alcatel 3025X je stanovena na 1 290 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama