alcatel-link-zone-je-kompaktni-wifi-router-na-cesty
Novinka Alcatel LINK ZONE je kompaktní WiFi router na cesty

Alcatel LINK ZONE je kompaktní WiFi router na cesty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 10. 2016 19:00

Alcatel uvádí v Česku zařízení LINK ZONE, což je přístupový bod k internetu pro až patnáct různých zařízení s WiFi připojením. Krabička ve velikosti kreditní karty se zabudovanou baterií o kapacitě 1 800 mAh vydrží na jedno nabití až sedm hodin provozu (nebo až 35 hodin v pohotovostním režimu). V Česku se prodává za 1 599 Kč včetně DPH.

Reklama

LINK ZONE využijete všude tam, kde potřebujete zůstat online. Krabičku lze díky její velikosti nosit jak v brašně či batohu, tak třeba v náprsní kapse. Po vložení SIM karty získáte s jediným datovým tarifem rychlé mobilní připojení až pro patnáct zařízení s WiFi přijímačem, jako jsou smartphony, tablety či notebooky. LINK ZONE podporuje všechny LTE frekvence, stejně jako 3G a 2G mobilní pásma využívaná českými a slovenskými operátory. Díky tomu umožní přístup k internetu odkudkoli, kde je dostupný mobilní signál. Maximální rychlost stahování až 150 Mb/s dovoluje plynulé streamování HD videí či hraní online her.

Kapesní WiFi router lze ovládat prostřednictvím webového rozhraní či mobilní aplikace Smart Link (je dostupná pro operační systémy Android a iOS). LED kontrolky indikují dostupnost mobilního signálu, WiFi připojení, přijaté SMS zprávy a stav baterie. Z vašeho mobilu či tabletu také můžete udělovat přístupy jednotlivým zařízením, hlídat objem stažených dat (FUP) a upravovat další nastavení.

LINK ZONE obsahuje baterii o kapacitě 1 800 mAh, která na jedno nabití vydrží až 7 hodin provozu (nebo až 35 hodin v pohotovostním režimu). Vestavěný slot na microSD kartu umožní využívat zařízení i jako externí disk (podpora karet do kapacity až 32 GB). Router je možné dobíjet přes standardní microUSB port (nabíječka je součástí balení) a zůstává v provozu i při nabíjení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama