alcatel-onetouch-zacal-v-cr-prodavat-levny-tablet-pixi-3-8-wifi
Novinka Alcatel OneTouch začal v ČR prodávat levný tablet PIXI 3 (8) WiFi

Alcatel OneTouch začal v ČR prodávat levný tablet PIXI 3 (8) WiFi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 10. 2015 14:30

Novinka chce zákazníky oslovit HD displejem s technologií IPS a tedy širokými pozorovacími úhly, čtyřjádrovým procesorem a sympatickou cenou, která se na tuzemském trhu vešla pod 2 500 korun s DPH.

Reklama

Tablet PIXI 3 (8) WiFi je dobrou volbou pro ty, kteří se teprve seznamují s možnostmi, které svět tabletů nabízí. Zařízení díky čtyřjádrovému procesoru Mediatek MT8127 a 1 GB RAM plynule zvládá brouzdání po internetu a bez problémů na něm spustíte i méně náročné hry a aplikace. Ty lze pohodlně stahovat online přes obchod Play od Googlu, a přizpůsobit si tak tablet vlastním potřebám.

Vnitřní úložiště s kapacitou 16 GB můžete kdykoli navýšit pomocí paměťové karty typu microSD až o dalších 32 GB. Kromě toho novinka podporuje i připojení externích disků přes micro USB port díky funkci USB host. Celodenní výdrž při plném vytížení zajišťuje baterie s kapacitou 4 060 mAh.

Tělo zařízení je vyrobeno z matného plastu, díky čemuž se zařízení pohodlně drží a neklouže z ruky. IPS displej s úhlopříčkou osm palců nabízí HD rozlišení (1 280 × 800 bodů) a dobře poslouží při prohlížení fotek, sledování filmů a seriálů nebo brouzdání na internetu a sociálních sítích. Zásluhou nízké hmotnosti (340 gramů) můžete tablet využít i jako elektronickou čtečku knih při cestách do školy nebo do práce.

Na rozdíl od většiny tabletů nejnižší cenové kategorie disponuje model PIXI 3 (8) WiFi také GPS navigací, kterou oceníte při jízdě autem nebo výletech do přírody. Přístroj je vybaveno také dvojicí kamer – přední 2Mpx je určena pro videohovory, zadní 5Mpx se hodí i na pořizování rychlých momentek.

PIXI 3 (8) WiFi se v Česku a na Slovensku prodává za 2 490 Kč, resp. 92,90 euro s DPH a je dostupný v bílé a šedočerné barvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama