alcatel-predstavil-levny-androidi-smartphone-pop-star
Novinka Alcatel představil levný androidí smartphone Pop Star

Alcatel představil levný androidí smartphone Pop Star

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 1. 2016 12:30 3

Alcatel OneTouch začal na českém a slovenském trhu prodávat pětipalcový Pop Star. Smartphone kromě sympatické ceny, která se vešla pod tři tisíce korun, zaujme i oblým designem a bohatou nabídkou zadních krytů.

Reklama

Tempo modelu Pop Star udává čtyřjádrový procesor s rychlostí 1,3 GHz pro každé jádro, který se opírá o 1 GB operační paměti. Tento tandem nabídne dostatek výkonu pro plynulé prohlížení webu nebo sociálních sítí v prostředí systému Android 5.1 Lollipop.

Displej telefonu je vyroben technologií IPS a má úhlopříčku 5 palců. Rozlišení je HD, tedy 1 280 × 720 obrazových bodů. Zadní fotoaparát disponuje rozlišením 8 Mpx a podporou funkce video stabilizace, která eliminuje rozostření videa při natáčení. Při fotografování a prohlížení fotek oceníte funkci přiblížení jedním prstem. Přední 5Mpx kameru zase využijete pro videohovory přes Skype nebo selfie.

Ve smartphonu najdete řadu populárních aplikací nainstalovanou již po vybalení z krabice. Zejména začínající uživatelé tak nemusí nic hledat a okamžitě mohou být ve spojení s přáteli prostřednictvím aplikací, jako je Facebook, WhatsApp nebo Viber. Další tisíce aplikací nebo her si můžete kdykoli stáhnout prostřednictvím Obchodu Play od Googlu. K tomu slouží vnitřní úložiště telefonu o velikosti 8 GB, které snadno rozšíříte pomocí slotu na microSD karty s kapacitou až 32 GB.

Nový Alcatel také umožňuje využívat dvě SIM karty, což ocení ti, kteří dosud využívali dva telefony současně. Zároveň si můžete vybrat, z kterého účtu budete volat a nastavit si data pro každou SIM kartu zvlášť. Telefon ale bez omezení funguje i s jednou SIM kartou. Kromě tří barevných krytů obsažených přímo v balení jsou uživatelům u vybraných prodejců k dispozici také kryty z netradičních materiálů, jako je džínovina, kůže nebo dřevo.

Stylový smartphone Alcatel OneTouch Pop Star se v ČR a na Slovensku prodává za atraktivní cenu 2 990 Kč resp. 109,90 € s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama