alcatel-uvede-na-cesky-trh-levny-tablet-tab-8hd
Novinka Alcatel uvede na český trh levný tablet TAB 8HD

Alcatel uvede na český trh levný tablet TAB 8HD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 1. 2014 19:00

Alcatel uvedl na český a slovenský trh tablet TAB 8HD s osmipalcovým IPS displejem a poměrem stran 4:3. Díky tomu umožňuje pohodlné prohlížení fotek, elektronických knih a časopisů nebo sledování videí. Nové zařízení může posloužit i k psaní poznámek nebo komunikaci s přáteli a rodinou na sociálních sítích nebo po internetu.

Reklama

K tomu si můžete také pustit hudbu nebo hrát oblíbené hry. Vůbec první tablet značky Alcatel One Touch distribuovaný v České a Slovenské republice se prodává za doporučenou cenu 3 690 Kč, resp. 136,90 euro s DPH.

Kompaktní matně černé tělo tabletu se dobře drží zásluhou neklouzavé povrchové úpravy. TAB 8HD pohání dvoujádrový 1,6GHz procesor a operační systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Díky němu si tablet můžete přizpůsobit svým individuálním potřebám. Tisíce aplikací a her lze pohodlně stahovat přes obchod Play. Zařízení zvládne bezproblémové přehrávání multimédií a také brouzdání po internetu. Fotky a filmy si zobrazíte na osmipalcovém displeji s rozlišením 1024 × 768 pixelů a dobrými pozorovacími úhly.

Dostatek prostoru pro všechna vaše data a aplikace zajistí základní interní paměť s kapacitou 4 GB, která je rozšiřitelná o dalších až 32 GB pomocí slotu na microSD karty. K internetu se bez problémů připojíte prostřednictvím dnes už všudypřítomných bezdrátových sítí WiFi. Kdykoli si proto můžete přečíst zprávy na webu nebo zkontrolovat e-mail a sociální sítě.

Integrovaná webkamera na přední straně skvěle poslouží pro snímání vašeho obličeje v průběhu videotelefonování s rodinou nebo přáteli. Nechybí však ani základní fotoaparát s rozlišením dva megapixely pro pořizování momentek.

Zdroj: TZ Alcatel

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama