american-si-duke-nukem-forever-objednal-uz-v-roce-2001-gearbox-mu-zaslal-odmenu
Novinka Američan si Duke Nukem Forever objednal už v roce 2001. Gearbox mu zaslal odměnu

Američan si Duke Nukem Forever objednal už v roce 2001. Gearbox mu zaslal odměnu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 6. 2011 14:00 26

Tomu se říká absolutní oddanost a věrnost. Fanoušek si hru objednal už před dlouhými deseti lety, a to v roce 2001. O tom, že nakonec vyjde, zdá se, nepochyboval.

Reklama

Herní studio Gearbox nedávno uvedlo dlouho odkládanou hru Duke Nukem Forever. Akční titul s atomovým vévodou byl několikrát oznámen a zrušen a stal se synonymem pro nekonečné čekání. Pracovalo se na něm bezmála čtrnáct let, než se jej tvůrci série Brothers in Arms ujali a dotáhli do konce.

Co naplat, že mnohdy nudí a svým zpracováním vrací zhruba o pět, šest let nazpět. Skalní příznivci jsou spokojení. Méně už recenzenti, kteří ho prakticky všude „zdrbli“ a hodnotili negativně.

Duke Nukem Forever je propadák. Po negativních recenzích poklesly akcie Take-Two

Na to určitě nehledí Američan s přezdívkou Slash000, který si Duke Nukem Forever předobjednal už v roce 2001. Na rozdíl od ostatních ale objednávku nikdy nezrušil, neboť stále doufal, že hra jednoho dne skutečně vyjde. A tak se také nakonec stalo.

Duke Nukem Forever: Koule z ocele a nové video z hraní

Vytrvalého fanouška proto Gearbox náležitě odměnil. Obdržel od něj speciální balíček, který obsahoval PC verzi edice Balls of Steel s podpisy vývojářů, kšiltovku Duke Nukem, herní klávesnici Logitech G19 s motivem hry, tři různé skleničky, podložku pod myš, mikinu, steroidy Duke Nukem Forever, trojici trik a tašku přes rameno s logem Gearboxu.

Jak byl spokojen s hrou samotnou zpráva nezmiňuje.

Američan si Duke Nukem Forever objednal už v roce 2001. Gearbox mu zaslal odměnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Gamersmint

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama