anketa-jakou-znacku-coly-preferuje-spravny-it-geek
Novinka Anketa: Jakou značku coly preferuje správný IT geek?

Anketa: Jakou značku coly preferuje správný IT geek?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 9. 2010 15:56 32

Přiznejte se, kdo z vás už si vylil limonádu do klávesnice? Byla to Coca-Cola, Pepsi, Kofola nebo nějaká náhražka s nejistým původem?

Reklama

Po anketě z minulého týdne zaměřené na konzumaci zlatavého moku, který patří k oblíbenému nápoji převážně mužské populace, nás dnes zajímá váš vztah k šumivé nealkoholické limonádě, o níž v minulosti zpívala i normalizační pěvecká ikona Michal David. S nápojem Coca-Cola a jeho odnožemi jsme během celého dne konfrontováni nespočetněkrát – ať už na billboardech, v rádiu, obchodech nebo televizi, kde začínající reklamu nakonec kvitujeme nadšením, protože předchozí upoutávka na dámské hygienické pomůcky s nejnovějšími křidélky byla neúnosně dlouhá.

Vzhledem k nezanedbatelnému obsahu kofeinu je Cola také oblíbeným nápojem ajťáků, kteří požíváním hnědé limonády prokládají své denní porce kávy, jež jim mají zabránit v usnutí za jejich milovaným partnerem (pozn. počítačem). A stejně jako v případě piva, i zde má konzument na výběr z pestré palety značek. V České Republice je zřejmě nejoblíbenější Kofola, možná kvůli ceně nebo z nostalgie, kdy v minulosti sloužila jako náhražka „imperialistické“ Coca-Coly. Další známou značkou je celosvětová dvojka Pepsi, kterou v 80. letech proslavil Michael Jackson. Silné trio následně doplňuje zástup levných náhražek s nejistým původem, které při špatném výběrů občas způsobí spotřebitelům pouze lehké zažívací problémy. Nás zajímá, jaké jsou vaše zkušenosti s colou, zda dáváte přednost pořádnému přísunu kalorií nebo pijete odlehčenou (Light) verzi, respektive Kofolu či podobné nápoje nepijete vůbec. Hlasujte v naší anketě na titulní stránce v pravém sloupci nebo se podívejte rovnou na výsledky.

Anketa: Jakou značku coly preferuje správný IT geek?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama