AOC AGON PRO AG274QGM je špičkový monitor s mini-LED a 300Hz odezvou
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka AOC AGON PRO AG274QGM je špičkový monitor s mini-LED a 300Hz odezvou

AOC AGON PRO AG274QGM je špičkový monitor s mini-LED a 300Hz odezvou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 1. 2022 14:25

AOC představuje nový herní mini-LED monitor. V obchodech bude k dostání pod označením AGON AG274QGM, přičemž se může pochlubit IPS panelem, vysokou obnovovací frekvencí, nebo podporou G-SYNC ULTIMATE a Reflex Analyzer.

Reklama

Podle výrobce je nový AG274QGM vytvořen pro soutěžní hraní, kde záleží na milisekundách. Ambiciózní herní monitor nabízí obnovovací frekvenci 300 Hz a dobu odezvy (GtG) jen 1 ms. Zároveň se může pochlubit rozlišením QHD, čili 2 560 × 1440 pixelů, které je ideální variantou, pokud jde o dosahování vysokých snímkových frekvencí a zároveň vysoké vizuální věrnosti.

Mini-LED podsvícení monitoru se skládá z 576s zón, což umožňilo splnění certifikace VESA DisplayHDR. AG274QGM je navíc dodáván s podporou technologie G-SYNC ULTIMATE, která umožňuje využívat výhod variabilní obnovovací frekvence pro eliminaci zadrhávání a trhání. Vestavěný modul G-SYNC pak nabízí variabilní overdrive, kdy je odezva pixelů optimalizována pro změny obnovovací frekvence. A podporována je i technologie Reflex Analyzer, která detekuje kliknutí přicházející z herní myši a měří čas, za který se výsledné pixely změní (např. záblesk ústí zbraně) na obrazovce. 

AOC AGON PRO AG274QGM je špičkový monitor s mini-LED a 300Hz odezvou
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro větší flexibilitu při každodenním používání je AG274QGM dodáván se čtyřmi porty USB 3.2, které poskytují přímé připojení pro periferní zařízení, jako je klávesnice nebo myš. Zeleně označený USB konektor je určen pro integraci s Reflex Analyzerem.

Dostupnost a doporučená koncová cena monitoru AGON PRO AG274QGM ještě nebyly potvrzeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama