aplikace-sygic-truck-navigation-dosahla-milion-stazeni-na-android-zarizenich
Novinka Aplikace Sygic Truck Navigation dosáhla milion stažení na Android zařízeních

Aplikace Sygic Truck Navigation dosáhla milion stažení na Android zařízeních

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 7. 2017 11:30 1

Společnost Sygic oznámila, že její aplikace Sygic Truck Navigation na Android platformě překonala hranici jeden milion stažení, čímž upevnila svou pozici světově nejpoužívanější kamionové navigace.

Reklama

Sygic dosažení důležitého milníku oslavuje tím, že dává každému novému uživateli při zakoupení Sygic Truck Navigation doživotní licenci Head-Up Display v hodnotě 9,99 eur (261 korun) zdarma. Tato akce trvá od dnešního dne po dobu dalších sedmi dní.

Head-Up Display přináší řidičům ještě víc bezpečnosti na cestách, promítá navigační informace na čelní sklo auta, takže řidiči se už nemusí dívat na navigaci mimo zorného pole. Funkce HUD poskytuje plnohodnotnou navigaci Sygic, včetně funkcí zahrnujících dopravní informace v reálném čase a hlasovou navigaci.

„Jsme pyšní poukázat na milionté stažení aplikace Sygic Truck Navigation. Tento milník je výbornou zpětnou vazbou pro naši práci. Skutečně si vážíme všech řidičů kamionů a karavanů, kteří jsou spokojení s naši navigací a dokazují to jejím neustálým používáním“, řekl Viktor Bielko, Head of Product Development ve společnosti Sygic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama