apple-27-palcovy-imac-jde-na-dracku
Apple Novinka Apple: 27 palcový iMac jde na dračku

Apple: 27 palcový iMac jde na dračku

Martin Stančík

Martin Stančík

15. 12. 2009 20:00 11

Apple hlásí velkou poptávku po největším iMacu a na zahraničních serverech se objevily zprávy o problémech s displeji těchto počítačů.

Reklama

Nový 27 palcový iMac v USA začíná na 1699 dolarech a podle e-shopu Apple je jeho dodací lhůta do dvou týdnů - pro srovnání, 21.5 palcový model mají Američané doma do 24 hodin. "Nový iMac je opravdu velkým hitem a my pracujeme tvrdě na tom, abychom všechny objednávky naplnili co nejdříve," řekl mluvčí Apple Colin Smith, který odmítl komentovat zprávy o problémech displejů 27 palcových iMaců, které se objevily na některých zahraničních webech. Například podle webu AppleInsider přibývá stížností na tyto vadné obrazovky každým dnem.

Apple: 27 palcový iMac jde na dračku
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové iMacy začalo Apple prodávat v říjnu a podle analytiků je po nich velká poptávka. Na americkém trhu je Apple čtvrtým největším prodejcem počítačů - za čtvrtletí, které končilo v září, společnost prodala 3.05 milionů kusů Maců, což je o 17% více, než v předešlém roce. A dobře se prodávají i iPhony 3GS, kterých byl v létě ve Spojených státech také nedostatek. V příštím roce se s napětím čeká na tablet, který společnost vyvíjí a měl by být představen na jaře.
 

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama