apple-ma-na-ces-2012-pres-250-spionu-monitoruji-novinky-konkurence
Apple Novinka Apple má na CES 2012 přes 250 špiónů. Monitorují novinky konkurence

Apple má na CES 2012 přes 250 špiónů. Monitorují novinky konkurence

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 1. 2012 14:00 51

Nemyslete si, že Apple není v Las Vegas. Jeho zaměstnanci jsou prakticky všude, ale jen málokdy některého z nich poznáte. Pracují zde totiž v utajení a systematicky analyzují produkty konkurence.

Reklama

Americká společnost Apple, výrobce iPodu, iPadu, iMacu a dalších produktů, na veletrhu spotřební elektroniky CES 2012 sice nevystavuje, přesto na ní narazíte téměř na každém kroku.

Podle informací serveru Gizmodo vyslala do Las Vegas přes 250 svých zaměstnanců, kteří zde působí v utajení a mají za úkol podrobnou analýzu prodkutů a novinek konkurence.

Apple každým rokem CES ignoruje, přesto mu není lhostejné, s čím zde ostatní firmy přicházejí. Redaktor hardwarové rubriky ekonomického listu Paidcontent narazil dokonce u stánku Sony na Grega Joswiaka, viceprezidenta Applu pro marketing produktů s iOS.

„Když jsem v úterý procházel okolo centrální haly v Convention Centru, narazil jsem na Grega Joswiaka, jak postával poblíž stánku Sony. Joz, jak se mu v Apple komunitě přezdívá, se ostýchavě usmál, když byl poznán reportérem a s lidmi okolo si okamžitě přestal povídat,“ uvedl Tom Krazit.

Apple má na CES 2012 přes 250 špiónů. Monitorují novinky konkurence
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Gizmodo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama