aquasound-badkamertablet-7palcovy-androidi-tablet-do-vany
Novinka AquaSound BadkamerTablet: 7palcový Androidí tablet do vany

AquaSound BadkamerTablet: 7palcový Androidí tablet do vany

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 7. 2014 08:00

Na trhu se objevuje stále více speciálně zaměřených tabletů. Čím dál častěji se tak můžeme setkat s tablety odolnými proti poškození a tablety zaměřenými na děti. Nyní míří do prodeje nevšední tablet nazvaný AquaSound BadkamerTablet, který potěší zejména lidí, kteří se často a rádi válí ve vaně.  

Reklama

Jak jste už jistě uhodli, jedná se o voděodolné zařízení, které pochází z dílny zatím poměrně neznámého holandského výrobce AquaSound, který už nějaký čas působí na trhu voděodolných zvukových zařízení. Na poli tabletů je ale výrobce zatím nováčkem.  

Podle tvůrců zařízení by měl být Aquasound BadkamerTablet plnohodnotným zábavním tabletem, který splňuje certifikaci krytí IPX7 a je určen právě zejména do koupelny. Je tedy možnou alternativou například pro tablet Sony Xperia Z2. Společně s tabletem je za příplatek dodáván přenosný reproduktor Sound Box. Díky této kombinaci si můžete i ve vaně užít váš oblíbený film nebo si budete moci pustit hudbu. Pro komunikaci mezi tabletem a reproduktorem slouží technologie Bluetooth. Sound Box je navíc vybaven vestavěným akumulátorem, díky němuž vydrží v chodu prakticky celý den. V krytu Sound Box se ukrývají dva reproduktory s výkonem 3W.

AquaSound BadkamerTablet: 7palcový Androidí tablet do vany
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotný tablet je založený na operačním systému Android ve verzi 4.2 Jelly Bean a je k němu dodávaný stylus. Co se vzhledů týče, dočkáme se například chromovaného rámečku okolo 7palcového displeje. Uvnitř zařízení nalezneme čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz společně se 16GB vnitřním úložištěm a 5200mAh baterií. 

Když opomeneme odolnost vůči vodě, je výbava tabletu poměrně tuctová a to zejména vzhledem k tomu, jaká je jeho cena. BadkamerTablet totiž stojí 410 euro (11 250 Kč) bez reproduktoru a 459 € (12 600 Kč) s reproduktorem. Cena tudíž není o tolik nižší než u zmíněného tabletu Xperia Z2, který je u nás k dostání za částku pohybující se kolem 13 500 Kč. AquaSound nabízí také komplet s digitálním zesilovačem a dvojicí vodotěsných stropních reproduktorů. Za tuto kombinaci výrobce požaduje 688 € (18 900 Kč). 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama