Arena jsou nové reproduktory od SteelSeries, k dispozici budou v několika provedeních
i Zdroj: SteelSeries
Novinka Arena jsou nové reproduktory od SteelSeries, k dispozici budou v několika provedeních

Arena jsou nové reproduktory od SteelSeries, k dispozici budou v několika provedeních

David Jiránek

David Jiránek

24. 8. 2022 12:40

Po nových headsetech Arctis Nova ukázalo SteelSeries také úplnou novinku v portfoliu. Jde o tři sady reproduktorů k počítači a bezdrátový mikrofon.

Reklama

Od sluchátek k soustavě reproduktorů. SteelSeries Arena je řada repráčků, která se soustředí kvalitní zvukový přednes, elegantní vzhled a řadu přidaných funkcí. V portfoliu výrobce nalezneme modely Arena 3, 7 a 9. Každý obsahuje jiný počet reproduktorů a malinko jiné využití.

Arena 3

Základem je soustava Arena 3, která je složená ze dvou jednotek měničů. Výrobce využil 4palcové drivery s kónickým tvarem a použil organická vlákna při jejich tvorbě. Oba reproduktory lze připojit drátově i přes bluetooth. Rozsah frekvencí je 50 - 20 000 Hz, citlivost 91 dB a maximální SPL 100 dB.

Cena tohoto modelu startuje na 149,99 euro.

Arena 7

Prostřední model již funguje v zapojení 2.1, v balení tedy dostanete dva menší stereo reproduktory a subwoofer. Samotné repráčky se od Areny 3 liší a nabízejí lehce jiný design. Jejich součástí je 0,75" tweeter a 3" woofer. Subwoofer má pak 6,5 palce.

Repráky disponují RGB podsvícením, které si lze přizpůsobit. Barvy také mohou reagovat na hudbu. O připojení se stará USB, optický vstup / výstup a 3,5mm jack. Zároveň lze využít také Bluetooth.

Cena za Arena 7 reproduktory startuje na 329,99 euro.

Arena 9

Nejvyšší model pak přináší 5.1 soustavu s tím, že dvojice zadních reproduktorů je bezdrátová. Nechybí připojení přes USB-C k PC nebo konzoli. Opět lze využít i optické připojení a 3,5mm jack či Bluetooth.

Arena 9 reproduktory budou prodávány za cenu 599,99 euro.


Všechny reproduktory využijí aplikaci Sonar Audio Software Suite, který nabízí ekvalizér a rušení echo ozvěny. Nechybí ani prostorové audio.

K dispozici bude také novinka v podobě Arena Wireless Mic. Jde o samostatný bezdrátový mikrofon využívající ClearCast SuperCardiod Noise Canceling k potlačení okolního ruchu. Připojuje se bezdrátově pomocí USB-C přijímače k PC i PlayStationu. Výdrž je 4,5 hodiny z rychlým nabíjením, kdy za 15 minut získáte hodinu výdrže. Cena náušního mikrofonu je 99,99 euro.

Arena jsou nové reproduktory od SteelSeries, k dispozici budou v několika provedeních
i Zdroj: SteelSeries
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama