asus-eeekeyboard-pc-konecne-v-prodeji-ale-nedostupna
Novinka ASUS EeeKeyboard PC - konečně v prodeji ale nedostupná

ASUS EeeKeyboard PC - konečně v prodeji ale nedostupná

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 5. 2010 14:00 2

ASUS uvedl na trh EeeKeyboard PC, tedy plnohodnotné PC ukryté v štíhlé hliníkové klávesnici.

Reklama

Tento přenosný počítač vážící pouhý 1 kg lze připojit k jakémukoli televizoru HDTV, monitoru nebo projektoru, čímž se rázem promění v osobní počítač. Zařízení disponuje i vestavěným multidotykovým displejem s úhlopříčkou pět palců, jehož prostřednictvím se dá ovládat kurzor na obrazovce a spouštět programy, odesílat textové zprávy nebo ovládat přehrávač multimédií.

ASUS EeeKeyboard PC - konečně v prodeji ale nedostupná
i Zdroj: PCTuning.cz

Lehký a skladný počítač se hodí k práci doma či v kanceláři. Po připojení k projektoru*ho lze využívat jako nástroj pro spouštění prezentací. EeeKeyboard PC je vybaveno SSD diskem odolným proti otřesům, dále vestavěným mikrofonem a stereofonními reproduktory, které umožní využít všechny funkce

Uživatelé mohou dále využívat bezdrátovou platformu s UWB (Ultra-wideband) bezdrátovým připojením displeje, které umožňuje streamovat videa v rozlišení HD 720p do zobrazovacího zařízení vzdáleného až 5 metrů. Ostatní data lze přenášet až do vzdálenosti 10 metrů. Multidotykový displej s úhlopříčkou 5".

Dokáže také zobrazit rozhraní přehrávače multimédií a umožnit procházení, výběr a přehrávání skladeb jediným dotykem prstu. Ceny a dostupnost. EeeKeyboard PC bude v České republice dostupný na začátku června letošního roku za 13 990 Kč s DPH ve verzi 16 GB SSD, respektive 15 090 Kč s DPH ve verzi 32 GB SSD. Výčet dalších nezbytných specifikací naleznete zde.

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama