asus-prodal-10-tisic-rog-phonu-ii-za-73-sekund
Novinka ASUS prodal 10 tisíc ROG Phonů II za 73 sekund

ASUS prodal 10 tisíc ROG Phonů II za 73 sekund

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 8. 2019 14:30

Druhá generace herního ROG Phonu se již v Číně začala prodávat. A zájem je tak obrovský, že patrně překvapil i samotného výrobce. V první vlně prodeje bylo vyprodáno 10 tisíc kusů během 73 sekund. K závazné koupi se v předobjednávkách zaregistrovalo dokonce 1,6 milionu lidí.

Reklama

ASUS ROG Phone II je momentálně vůbec tím nejlepším herním smartphonem na trhu. Pyšní se špičkovým 120Hz Super AMOLED displejem úhlopříčky 6,6 palce a ultravýkonným procesorem Snapdragon 855+ od společnosti Qualcomm. Vysoký výkon je podpořen i masivním akumulátorem s kapacitou 6000 mAh a nechybí ani kapalinové chlazení včetně parní komory a ventilačních otvorů na zádech jako loni.

ASUS prodal 10 tisíc ROG Phonů II za 73 sekund
i Zdroj: PCTuning.cz

Vzadu je duální optika s rozlišením 48 a 13 Mpx, vepředu pak 24Mpx kamerka pro selfie. Základní varianta ROG Phone II má k dispozici 8 GB operační paměti a 128GB úložiště. Do prodeje se nicméně dostane také vybavenější verze s 12GB operační pamětí a 512GB úložným prostorem.

Pro potřeby vášnivých hráčů bude časem k dispozici také mnoho příslušenství, díky kterému telefon zastane např. i  funkci kapesní konzole. Zatím neznáme českou cenu ROG Phone II, ale očekáváme, že by se jako v případě loňského modelu mohla pohybovat okolo 23 tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama