asus-rog-swift-pg27vq-herni-zakriveny-monitor-s-odezvou-1-ms
Novinka Asus ROG Swift PG27VQ: herní zakřivený monitor s odezvou 1 ms

Asus ROG Swift PG27VQ: herní zakřivený monitor s odezvou 1 ms

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2017 17:30 8

ROG Swift PG27VQ je s obnovovací frekvencí jedna milisekunda aktuálně nejrychlejším zakřiveným herním monitorem na světě. Krom toho nabízí také přetaktovatelnou obnovovací frekvenci, a je proto vhodný pro závodní a akční hry, v nichž se rychle mění obraz. Díky poloměru zakřivení panelu 1800R jsou všechny body na obrazovce od zraku hráče vzdáleny stejně, což oceníte při dlouhých herních maratonech.

Reklama

Swift PG27VQ přichází s bohatou výbavou. Posuďte sami. Její součástí je technologie Aura Sync, která umožňuje synchronizaci RGB osvětlení s ostatními komponenty. Samozřejmě nemůže chybět G-Sync, pro synchronizaci obnovovací frekvenci monitoru s grafickou kartou GeForce GTX, nebo Ultra Low Motion Blur, umožňující ostré zobrazení rychle se pohybujících předmětů ve hře.

Monitor je také vybaven řadou funkcí. Light Signature je projekční sada, díky níž lze vytvářet projekce stylových světelných efektů na povrch pracovní plochy. Tlačítko GamePlus zase přináší sadu herních vylepšení a přizpůsobení, včetně čtyř možností zaměřovacích křížů pro různé typy her, časovače na obrazovce, počítadla snímků za sekundu a funkce pro zarovnání zobrazení. Ta umožňuje snadné zarovnání sestavy více displejů s dokonalou přesností. Novinka obsahuje také funkci GameVisual, která nabízí sedm předvolených režimů displeje pro optimální nastavení zobrazení pro různé typy obsahu.

Co se týká specifikací, tak ROG Swift PG27VQ je podsvícený pomocí bílých LED, má úhlopříčku 27 palců s rozlišením 2 560 × 1 440 px a jeho panel je schopen zobrazit standardních 72 % NTSC. Přítomny jsou tři porty USB 3.0, jeden HDMI 1.4, jeden DisplayPort 1.2 a jack 3,5 mm pro sluchátka.

Cena ROG Swift PG27VQ na českém trhu je 23 920 Kč s DPH.

Asus ROG Swift PG27VQ: herní zakřivený monitor s odezvou 1 ms
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama