asus-ukazal-13palcovy-zenbook-ux32vd-s-full-hd-ips-displejem
Novinka Asus ukázal 13palcový Zenbook UX32VD s Full HD IPS displejem

Asus ukázal 13palcový Zenbook UX32VD s Full HD IPS displejem

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

11. 5. 2012 09:00 8

Mimo IPS displeje s Full HD rozlišením je nově přítomna i diskrétní grafická karta nVidia a velký hybridní disk, který kombinuje SSD s HDD.

Reklama

Intel se před nějakou dobou nechal slyšet, že by chtěl konečně protlačit vyšší rozlišení displejů a jako první začal u "svých" utlrabooků. Jako první tak přišel Asus, se svým Zenbookem UX32VD, který ale není jen o displeji. Ten má ale úhlopříčku 13,3 palců, rozlišení 1920 × 1080 pixelů a panel je typu IPS, což znamená reálnější barvy, černější černou a vysoké pozorovací úhly.

Uvnitř těla z broušeného hliníku najdeme nejnovější procesor od Intelu, 22nm Ivy Bridge. Vedle něj se tu vyhřívá diskrétní grafická karta. Jedná se o nVidii GT 620M, která má 96 unifikovaných jednotek s frekvencí 625 MHz.

Pro data je zde připravený 500GB disk, ale jedná se o hybridní disk, který spojuje malé SSD s klasickým pevným diskem. Operační paměť má pak velikost 4 GB. Co se týče konektorů, na jedné straně najdeme 2× USB 3.0, HDMI a mini-DisplayPort, výstup pro sluchátka  zdířku pro napájecí adaptér. Na té druhé pak čtečku karet a třetí USB 3.0. Operačním systémem budou Windows 7. Cena ani datum uvedení UX32VD není známé.

Asus ukázal 13palcový Zenbook UX32VD s Full HD IPS displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama