atari-zvazuje-vyrobu-tzv-wearables
Novinka Atari zvažuje výrobu tzv. "wearables"

Atari zvažuje výrobu tzv. "wearables"

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 6. 2014 15:00 2

Společnost Atari v nedávné tiskové zprávě načrtla svou vizi budoucnosti. Vedle masivního znovuoživení její dřívější herní slávy a znovuvydání her Pong a Asteroids se chce pustit do výroby tzv. "wearables", což je technika, kterou nosíme na sobě nebo při sobě (chytré hodinky a spol.).

Reklama

Vzhledem ke slibům Atari, že své nejslavnější herní tituly přinese na platformu Android, iOS a on-line i na naše počítače, to na první pohled nevypadá, že by se společnost od svých bývalých aktivit nějak výrazně odklonila. Tedy až na informaci, že Atari zvažuje své možnosti na poli wearables s videoherní stylizací.

Atari zvažuje výrobu tzv. "wearables"
i Zdroj: PCTuning.cz

V dohledné době bychom se tak mohli dočkat chytrých hodinek Asteroids, nebo Pong Glasses. Možná to zní šíleně, ale když vezmeme v potaz, že generace, která na Asteroids a Pongu vyrostla, právě dosáhla produktivního věku, musíme uznat, že zase tak bláznivé to není. 

Mnohem větším překvapením tak je, že společnost se chce věnovat také hazardním hrám. O tomto podnikatelském záměru se však více nerozepsala.

Zdroj: Times of India

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama