Atmosférický a brutální horor The Callisto Protocol zdarma na Epicu
i Zdroj: Striking Distance Studios
Novinka Atmosférický a brutální horor The Callisto Protocol zdarma na Epicu

Atmosférický a brutální horor The Callisto Protocol zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

14

Po několika nemastných, neslaných titulech bez chuti nám Epic konečně zase dává pořádný nářez. Doslova. Protože ho můžete udělat z nepřátel. Nebo také oni z vás, takže bacha!

Reklama

Máte rádi sérii Dead Space? Sci-fi horor ve vesmíru, kde se nešetří krví, slizem a monstry? Tak The Callisto Protocol je něco pro vás, jelikož je to takový duchovní (hodilo by se spíš monstrózní) nástupce. Výrobu hry totiž řídil sám Glen Schofield, který má na triku právě sérii Dead Space. A jak by se dalo očekávat, opět se dostaneme s hlavním hrdinou do nepěkné vesmírné šlamastyky. Zmutované obludy, bitky, vylepšování postavy, boj o přežití, a nebude chybět ani pěkných pár smrtí. 

Příběh se točí 300 let v budoucnosti okolo měsíce Callisto (u Jupitera) a odehrává se ve věznici Black Iron Prison. Hlavní hrdina Jacob Lee by rád doručil poslední zakázku a odešel do důchodu, jenže řízením osudu (za pomoci dalších individuí) se ocitne v onom drsném vězení a navrch v něm vypukne zákeřná epidemie. Takže jako obvykle, je třeba se probít hordami zmutovaných oblud, zjistit, o co tu sakra jde a hlavně to celé přežít. Pochoutkový brutální survival horor by neměl ve vaší knihovně rozhodně chybět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama