backbeat-go-bezdratove-spunty-do-usi
Novinka BackBeat GO: Bezdrátové špunty do uší

BackBeat GO: Bezdrátové špunty do uší

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

5. 4. 2012 06:00 10

Nemáte rádi kabely ani u sluchátek, ale chtěli byste mít špunty v uších? Podívejte se na novinku BackBeat GO, bezdrátová sluchátka s Bluetooth. Za dráty ale zaplatíte nízkou výdrží baterií.

Reklama

Jistě se najdou tací, kteří nemají rádi absolutně žádné kabely. Typickým příkladem je pracovní stůl, kabely od klávesnice, myši apod. jsou opravdu hrozné a osobně mi na stole vadí. Stejný trend kdysi přišel i na trh se sluchátky, kde někteří výrobci nabízeli velká sluchátka na hlavu, se kterými jste mohli chodit po bytě bez jakýchkoli omezení. Tato sluchátka ale byla velká a nehodila se například na ven. Na cesty se hodí nový stereo headset BackBeat GO.

BackBeat GO: Bezdrátové špunty do uší
i Zdroj: PCTuning.cz
BackBeat GO: Bezdrátové špunty do uší
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový headset od společnosti Plantronics tvoří špunty do uší, které jsou v současnosti nejpopulárnější. Sluchátka váží jen 13 gramů a jediné kabely, které zde jsou, tak propojují jedno sluchátka s druhým. Na něm najdeme ještě tlačítko s přijímáním hovoru, přeskakováním skladeb a regulaci hlasitosti. Sluchátka se připojují k zařízení přes Bluetooth. Je možné je tedy připojit nejen k tabletu nebo chytrému telefonu, ale i k obyčejnému notebooku nebo telefonu s Bluetooth . Baterie ve sluchátkách vydrží na 4,5 hodiny poslouchání hudby případně 10 hodin ve standby režimu. Novinka je dostupná na internetovém obchodě Amazon za cenu 99 dolarů.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama