battlefield-3-bude-hrou-kterou-vsichni-chteji-tvrdi-producent-dice
Novinka Battlefield 3 bude hrou, kterou všichni chtějí, tvrdí producent DICE

Battlefield 3 bude hrou, kterou všichni chtějí, tvrdí producent DICE

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 6. 2011 12:00 16

Kromě obvyklých věcí, které najdete v ostatních hrách, chtějí mít hráči k dipozici i vozidla a parádní zničitelnost prostředí. A tohle všechno prý Battlefield 3 bezezbytku splňuje.

Reklama

V rozhovoru pro oficiální PlayStation 3 Magazine, jehož součástí teniotkrát bylo desetistránkové preview s dojmy, to prohlásil producent hry, Patrick Bach. Hráči prý kromě klasických FPS prvků touží i po pořádném fyzikálním modelu, skutečných vozidlech. Zkrátka chtějí pořádnou hru z válečného prostředí.

„Od hodně lidí, kteří mimochodem nikdy nehráli Battlefield, často slýchám, že mají rádi moderní střílečky, ale kromě toho, co najdou i v ostatních hrách, chtějí navíc i vysokou zničitelností prostředí a vozidla. A když jim odpovím, že tohle všechno Battlefield 3 nabídne, pouze slyším: „To bude skvělé.“ Jinými slovy, Battlefield 3 bude hrou, kterou každý chce, tvrdí Bach.“

Ve stejném rozhovoru také řekl, že BF3 bude mnohem komplexnější, propracovanější a nabídne více možností, než konkurenční Modern Warfare 3. Výběr bude čistě osobní preferencí každého z vás.

Osobně si ale myslíme, že ačkoli Battlefield 3 bude prodejně úspěšnou hrou, na čísla titulu z dílen Activision ani zdaleka nedosáhne.

Battlefield 3 na konzolích pouze v rozlišení 720p při 30 snímcích za vteřinu

Battlefield 3 bude hrou, kterou všichni chtějí, tvrdí producent DICE
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: CVG 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama