battlefield-3-premium-si-predplatilo-jiz-800-000-hracu
Novinka Battlefield 3 Premium si předplatilo již 800 000 hráčů

Battlefield 3 Premium si předplatilo již 800 000 hráčů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

30. 6. 2012 12:00 25

Distributor herní pecky Battlefield 3 začal před dvěma týdny nabízet službu Premium, jež hráčům zajistí exkluzivní obsah a mnoho jiného.

Reklama

Konkurenční série Call of Duty nabízí už půl roku podobný produkt, který má přídomek Elite, a za půl roku fungování se podařilo nasbírat dva miliony platících zákazníků. Když zavřu obě oči, Battlefield 3 dosáhl polovičního úspěchu za pouhé dva týdny. Není tedy pochyb o tom, že se jedná o žádanou službu. Co všechno nabízí?

Battlefield 3 Premium si předplatilo již 800 000 hráčů
i Zdroj: PCTuning.cz

Za poplatek $50 dostanete kompletní hru se všemi DLC, které by jinak dohromady stály $75. Dále je to možnost zahrát si nové DLC dva týdny před neprémiovým hráčem, nové předměty ve hře včetně unikátních kamufláží, možnost resetování svých statistik anebo exkluzivní akce, jejichž součástí by měly být i nějaké ty ceny pro výherce. BF3P toho ale nabízí mnohem více.

Na otázku, zda podobný systém chtějí zavést i do svých budoucích her, odpověděl Patrick Soderlund z EA, že je zatím příliš brzy hodnotit, ale situace vypadá slibně. Nasnadě je spekulace, jestli se takového prémiového obsahu dostane další střílečce od tohoto distributora - dnes už legendární sérii Medal of Honor.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama