benq-a-jeho-nscreen-i91
Novinka BenQ a jeho nScreen i91

BenQ a jeho nScreen i91

Jan Šorfa

Jan Šorfa

21. 2. 2009 00:00 5

BenQ nedávno oznámil vydání jeho prvního "all-in-one" PC nScreen i91. Nyní máme k dispozici první podrobnější informace o jeho parametrech.

Reklama

BenQ nScreen i91 je na rozdíl od ostatních "all-in-one" PC vybaven širokoúhlou obrazovkou s poměrem stran 16:9 podporující HD rozlišením. BenQ zvolil pro své nScreen i91 platformu AMD Yukon místo v dnešní době velice populární platformy Intel Atom. BenQ nScreen i91 je osazen procesorem AMD Sempron 210U, 1 GB DDR2 operační paměti, 160 GB SATA pevným diskem, vestavěnou 1,3 Mpix webkamerou a poskytuje USB porty pro připojení externích zařízení a také konektory pro audio vstup/výstup.

BenQ a jeho nScreen i91
i Zdroj: PCTuning.cz

BenQ n Screnn i91 vyniká svým elegantním vzhledem a v kanceláři nebo v domácnosti se bude skvěle vyjímat a poutat na sebe pozornost. V pravé dolní části monitoru je umístěno tlačítko, které do sebe integruje funkce zapnutí a vypnutí počítače a také ovládání hlasitosti (otáčením kolečka), podobně jako to umožňují některé televize. Největší výhodou tohoto "all-in-one" PC je celková spotřeba pohybující se kolem 30W, což umožňuje ušetřit až 80% spotřeby energie oproti klasickým stolním počítačům.

BenQ má v budoucnosti v plánu vydat podobný "all-in-one" PC tentokrát založený na platformě Intel Atom. BenQ nScreen bude v Asii k dispozici koncem tohoto měsíce za cenu kolem 512 dolarů (cca 11500 Kč). V Evropě bude dostupný v následujících měsících.

Zdroj: Expreview

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama